- 60,130
- 27,281
- 113
Eyw terim sevenlerimizin olması bizi gururlandırıyor her geçen günBence direkt abuzere at dost, o gerekli gördüğü kişilere ufak bir pay atar
Eyw terim sevenlerimizin olması bizi gururlandırıyor her geçen günBence direkt abuzere at dost, o gerekli gördüğü kişilere ufak bir pay atar
Evet mod lar yaptığı için üyeler de bazen talep ediyor şu çekiliş yapar misiniz diye mod lardan eskiden öyleydiSadece modaratorler yapiyor cekilisi dostum beklemede ki kuponlari kendin secip veriyorsun takip ettikleri kisiye
Valla ikisinin iliskisini bilmem ama oladabilir öyle bir düşünceHer sakanin altinda bir gercek yatar haci abi
@Abuzerkömürcü görüyorsun senin adaletine güvenerek dağıtımı Abuzer yapsın dedik demedik laf bırakmadılar abuzercimÖyle bir dedin ki abuzer in yancisi gibi ama saka yapıyorum tabi hocam )
Sanada tebrikler sayin mod
Salla terim cim bizi bilen bilir burda@Abuzerkömürcü görüyorsun senin adaletine güvenerek dağıtımı Abuzer yapsın dedik demedik laf bırakmadılar abuzercim
Abuzer dost saka yapıyoruz be kankam alınma yav keyfin nasıl kral fb mız galibiyet aldı.. Bu arada ne diycem size Canakkale Belediyespor da bir arkadaşım basketbolcu şuan aktif oynuyorKimse kendiyle karıştırmasın beni burda bilmediğiniz kişiler hakkında yorum yapmayın en iyisi
Ee kankaAbuzer dost saka yapıyoruz be kankam alınma yav keyfin nasıl kral fb mız galibiyet aldı.. Bu arada ne diycem size Canakkale Belediyespor da bir arkadaşım basketbolcu şuan aktif oynuyor
Dostum ne diyon konuyu takip bile emedin burda konusuyon yanci manci bak işineValla ikisinin iliskisini bilmem ama oladabilir öyle bir düşünce
Kanka yanlış anlama abuzeri bende tanimasam ayni seyi dusunurumDostum ne diyon konuyu takip bile emedin burda konusuyon yanci manci bak işine
Terim dassakgina diyor akKanka yanlış anlama abuzeri bende tanimasam ayni seyi dusunurum
TebriklerGelirse 1 arkadaşa ulaşırız
Dostum yancı demedim neden alindiniz ki hem konuda ne zamandan beri varım dikkatli bakarsan sevinirimDostum ne diyon konuyu takip bile emedin burda konusuyon yanci manci bak işine
Biliyorum iste ama tanimayanlar öyle dusunebilirTerim dassakgina diyor ak
Eyw beyler gtumu kaldirdinizAbuzer kömürcü bir markadır