- 794
- 300
- 63
Ramen iyi değil kimchi daha iyi
Ben hergun uyariyorum adminler bu adamı banlamıyor.bu adam datacı.Bu adamın attığı her sitede sorun var bence data toplanıyor haberiniz olsun . Dikkat edin bu adama
Naruto-kun duymasınRamen iyi değil kimchi daha iyi
Bonus yok diyor canliSms dogrulams yapınca uygulama içinde bonuslar kısmında 20 Freespin göreceksiniz her gün ekleniyor 10 Allah'ın günü boyunca
Garda fotondaki sahte yıldızları kaldırda öyle erkek erkeğe konusak1Yıl icinde ekleyin ya 10 gün azmis şu konuyu kitleyin münkünse linksiz paylasim yapanlarida Forumdan atin
Çok komik oHic binus Detayina Bile Bakmadim Ömer Paylasmissa Bakmaniza Gerek Yok Problemli Sitedir
Paylaştığın her site problemli çıktı, istisnasız ama, bu normal bir durum değil, site elemani gibi saftirik yakıştırmalar yapmayacağım ama bu derece yardimseverligine , çabana alkış tutuyorum👏👏👏Çok komik o
Senin ailene hayrın varmı kardeşZaten adamın kendine hayrı olsa burda günde 30 site paylaşmaz
Ailem yok kardes aileyi karistirma bir daha duydun mu beniSenin ailene hayrın varmı kardeş
Futbol tarihine bak o yıldızlarin anlamini anlarsin sizinkilerin anlamini istiyorsanda Rize Eyüpspor macinin tekrarını izleGarda fotondaki sahte yıldızları kaldırda öyle erkek erkeğe konusak