- 42,718
- 12,609
- 113
600 euro kac rdıoZorlamadı bu pek fazla.
600 euro kac rdıoZorlamadı bu pek fazla.
Son adım kaldıReco oldu sanki bu iş reco 😄
2 won morelinden sonra 3.won çok rahat gelir dostSon adım kaldı
İnşallah2 won morelinden sonra 3.won çok rahat gelir dost
Biter 2 dkyaMacı buldum bıtsın basacam
yav arkadaş benim frebette geldi dün o yabancı siteden. thiem maçı vardı tenis 5-5 ti seti eve verecektim oranlar kitlendi süpriz oldu dep kırdı. kukushin kırdı 5-6 oldu oyun sırası depte. seti dep alır oranı 1.25 e düştü salak gibi bastım hepsini kukuşin sete. 40-a dan kırdırdı 6-6 oldu seti thiam 7-6 kazandı.....600 euro kac rdıo
Bakalım gelcekmı gelmezse koymaz sanayav arkadaş benim frebette geldi dün o yabancı siteden. thiem maçı vardı tenis 5-5 ti seti eve verecektim oranlar kitlendi süpriz oldu dep kırdı. kukushin kırdı 5-6 oldu oyun sırası depte. seti dep alır oranı 1.25 e düştü salak gibi bastım hepsini kukuşin sete. 40-a dan kırdırdı 6-6 oldu seti thiam 7-6 kazandı.....
arkadaş işin garibi bi tek o maç kitlendi 15 canlı tenis maçı arasından. bu nasıl iştir hocamyav arkadaş benim frebette geldi dün o yabancı siteden. thiem maçı vardı tenis 5-5 ti seti eve verecektim oranlar kitlendi süpriz oldu dep kırdı. kukushin kırdı 5-6 oldu oyun sırası depte. seti dep alır oranı 1.25 e düştü salak gibi bastım hepsini kukuşin sete. 40-a dan kırdırdı 6-6 oldu seti thiam 7-6 kazandı.....
Valla tamı tamına 5.1K ediyo yani kusuratlarda varda onları saymıyorum600 euro kac rdıo
Hımmm 250-300 u kes ordanValla tamı tamına 5.1K ediyo yani kusuratlarda varda onları saymıyorum