Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Recebb - ilerlemeli Canlı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
600 euro kac rdıo :)
yav arkadaş benim frebette geldi dün o yabancı siteden. thiem maçı vardı tenis 5-5 ti seti eve verecektim oranlar kitlendi süpriz oldu dep kırdı. kukushin kırdı 5-6 oldu oyun sırası depte. seti dep alır oranı 1.25 e düştü salak gibi bastım hepsini kukuşin sete. 40-a dan kırdırdı 6-6 oldu seti thiam 7-6 kazandı.....

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
yav arkadaş benim frebette geldi dün o yabancı siteden. thiem maçı vardı tenis 5-5 ti seti eve verecektim oranlar kitlendi süpriz oldu dep kırdı. kukushin kırdı 5-6 oldu oyun sırası depte. seti dep alır oranı 1.25 e düştü salak gibi bastım hepsini kukuşin sete. 40-a dan kırdırdı 6-6 oldu seti thiam 7-6 kazandı.....
Bakalım gelcekmı gelmezse koymaz sana

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
arkadaş işin garibi bi tek o maç kitlendi 15 canlı tenis maçı arasından. bu nasıl iştir hocam