- 5,176
- 4,602
- 113
Reel rushtan 100 yatırıp 3.5 cekenede helal olsun dostum yaEeis bende de tam tersi oldu arkadaşa slot önderidm reel rush u ilk defa oynadı 100 yatırdı 3.500 çekti ben hep yatırıyorum 0 lanıyorum
Reel rushtan 100 yatırıp 3.5 cekenede helal olsun dostum yaEeis bende de tam tersi oldu arkadaşa slot önderidm reel rush u ilk defa oynadı 100 yatırdı 3.500 çekti ben hep yatırıyorum 0 lanıyorum
Aynen öyle olduBuna literaturde araya kaynamak deniyor. Kucuk bi analiz yaparsak, @mccLaren in yorumundan sora orda kucuk bi gerginlik oldu. Senin editor mesajinda onun ustune geldi yani. 😁
Sıkıntı yok be yav ben de şaka yaptım işteYok reis ben kavgacı bi kişilik değilim zaten normaldede ..arkadaş mantıklı açıklama yapınca espirisine öyle yazdım aşağılamak gibi falan kesinlikle düşünmedim
Valla sen söyleyince gördüm simdi o mesajı olabilir tabi üstüste gelince yanlıs anlaşılmaBuna literaturde araya kaynamak deniyor. Kucuk bi analiz yaparsak, @mccLaren in yorumundan sora orda kucuk bi gerginlik oldu. Senin editor mesajinda onun ustune geldi yani. 😁
Vay anasını tüm yük bana kaldıValla sen söyleyince gördüm simdi o mesajı olabilir tabi üstüste gelince yanlıs anlaşılma