- 0
- 0
- 0
son durum nedir? ( ben de çevrimi bitirdim de )ewlh beyler şimdi 100 tl yatırcam papara ile haber veririm size
son durum nedir? ( ben de çevrimi bitirdim de )ewlh beyler şimdi 100 tl yatırcam papara ile haber veririm size
arkadaşım 5 saattir senden haber bekliyoruz naptın çekim yapabildin mi yarın ben de 100 tl yatırmayı düşünüyorum bonus çekimi için.ewlh beyler şimdi 100 tl yatırcam papara ile haber veririm size
Kardes bu site odeme yapar cunku twitterlari surekli aktif ve yarisma duzenliyorlar sureklibeyler çeken varmı yardımcı olun benimde çevrimim bitti ne diyorsunuz yatırım yapıyım mı ?
saolasın yatıralım yarın o zamanKardes bu site odeme yapar cunku twitterlari surekli aktif ve yarisma duzenliyorlar surekli
Sen 1 hafta önce sormuştun bana yenimi çekiyorsunbonusu çevirmiştim 2 gün önce yatırım şartı olan 100 tl yi yatırdım.321 tl çekim talebi verdim 14 dakikada gönderdiler.sitenin tasarımı da çok iyi ödeme hızı da.tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 25317
abi kusuruma bakma bir dahaki sefere hemen çekerimSen 1 hafta önce sormuştun bana yenimi çekiyorsun
Kendin bilirsin kardeşim.abi kusuruma bakma bir dahaki sefere hemen çekerim