Çıkmaz olaydı dost 200 lirayı 35 er lira paylaştık lise tuvaletinde sigara dönen ergenler gibikendi senin gibi heyecanlanmiyodur
dün çekilişe gerek kalmadi bende dedin gittin dost olmuyor böyle 🤣
Çıkmaz olaydı dost 200 lirayı 35 er lira paylaştık lise tuvaletinde sigara dönen ergenler gibikendi senin gibi heyecanlanmiyodur
Valla doğru 6 bin TL bu yaşıma kadar bı arada görmedim vallakendi senin gibi heyecanlanmiyodur
bol sanslarOrlando maçlara hızlı başlayabiliyor lakersin savunmasını pek beğenmiyorum
diğer 3 maç analiz hepsi son 1-2 aydır izlediğim takımlar
isteyen değerlendirebilir bol şans hepimize
Ozaman dayı sen yaşama ciddi söylüyorum as kendiniValla doğru 6 bin TL bu yaşıma kadar bı arada görmedim valla
görünce birsey olmuyor dost 😅Valla doğru 6 bin TL bu yaşıma kadar bı arada görmedim valla
Fotona baktım o surat en az 20 k görmüştür 6 k yı görmedim diyorsun bide elindeki teli sat yarısından fazlasını görürsünAz kaldı zaten bide covit olduk nereye el atsak kurutyrz valla
Foruma girebiliyosan yine vardır Bi gideri Erhan bile tüplü bilgisayarla 15 dk ya bi mesaj yazıyoElimdeki tel okadar kaliteli anlatmam dostum pawor olmadan kullanmak mümkün değil hemen kapanıyor üste para versem alan belki olur
senın gıbı dost olursa yakında o da gıdecek dolandırdın her seyımızıForuma girebiliyosan yine vardır Bi gideri Erhan bile tüplü bilgisayarla 15 dk ya bi mesaj yazıyo
Üzülme dost Toshiba bilgisayarını ellememsenın gıbı dost olursa yakında o da gıdecek dolandırdın her seyımızı
portre modu var on kameranda bile sende dost 😅😅Elimdeki tel okadar kaliteli anlatmam dostum pawor olmadan kullanmak mümkün değil hemen kapanıyor üste para versem alan belki olur
arka taraf bulanik 😅Elimdeki tel okadar kaliteli anlatmam dostum pawor olmadan kullanmak mümkün değil hemen kapanıyor üste para versem alan belki olur