- 32,584
- 14,042
- 113
Kasa 10787
yatırcek murom bende bi maca oynadım gelse 8 olacaktı gelmicek gibiKasa 10787
Bende senin ölmüşünü s.... mk lavuğu seni adam paylaşmış . Böyle birşey var, bir gözatın hesabı. Bu moddan çık bence , istesende çıkamazsın avelsinn sen ALLAH yardımcın olsun 😉konu kilit vermiyorlar bahane atıyorlar @Shellac
Pronet altyapılı kardeşim en kral betco'dan daha sağlamÇekim alan varmıdır bakiyeyi cogaltrik ama hiç güvenmiyorum bu siteye
Biri gelsin bı ödemem geldi diye eski hali tam dolandiriciydi sitenin altyapıyı bilmemPronet altyapılı kardeşim en kral betco'dan daha sağlam
Sen alabildinbmi ödeme Muro kardesKasa 10787
EvetBeyler ben aldım da bizdemi 100 yatırıyoruz deneme değil
Ben 6 bin çektim dünEski Dostlara Özel 500₺ Nakit Deneme BonusuRedwin Ailesi olarak hesabınıza 500₺ Nakit Deneme Bonusu tanımladık, Canlı Destek Ekibimiz ile iletişime geçerek bonusunuzu talep edebilirsiniz, bol şanslar dileriz.
Bu şekilde bir mail geldi canlı destek hattına bağlanıp aldım kişiye özel olduğunu zannetmiyorum öyleyse de şimdiden özür değerlendirmek isteyenler olur diye paylaştım. Max 1000 tl çekiliyormus
Ben aldm dost 6 bin tl 10 bın yaptım rulette 100 tl yatordım kaybettım 10 bınle devam ettim 15 bın oldu 9 bini sildiler 6 bın cektımÇekim alan varmıdır bakiyeyi cogaltrik ama hiç güvenmiyorum bu siteye