Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Regaip Kandili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
859
113
Şu aramızda hacı hoca takılan tayfa ramazan bayramı da islam aleminin bayramı. Neden ermeni sitelerinde bonus kovalıyorsunuz. Adam kandil kutlamış benim bonus yazmamsa ironi. İnsanların dini inançlarını yargılamak size mi kaldı.

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,361
1,704
113
Herkesin görüşüne saygımız var kim neyi yaşamak istiyorsa yaşasın ama kimsenin inandığı şeye saygısızlık yapmamak lazım

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
309
63
Baba buraya açmayın bari bu konuyu kurban olayım haram içeren site içindeyiz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Baba buraya açmayın bari bu konuyu kurban olayım haram içeren site içindeyiz
Valla akıl var mantık var yani kumar forumunda böyle bı konu nasıl açılır akıl almiyor bayram olsa hadi neyse onun bonusu falan var mecbur aciliyorda buda olmaz.olur ama onun yeri burası deil be abi.hayirli cumalar diyede açarlar yakinda.hic yoktan kaos çıktı forumda biri ben deistim diyor öteki atesitim diyor biri hinduyum der şimdi bize ne kim neyse ne ama bu konu kumar forumunda olmaz

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,361
1,704
113
Valla akıl var mantık var yani kumar forumunda böyle bı konu nasıl açılır akıl almiyor bayram olsa hadi neyse onun bonusu falan var mecbur aciliyorda buda olmaz.olur ama onun yeri burası deil be abi.hayirli cumalar diyede açarlar yakinda.hic yoktan kaos çıktı forumda biri ben deistim diyor öteki atesitim diyor biri hinduyum der şimdi bize ne kim neyse ne ama bu konu kumar forumunda olmaz
Niye olmasın dostum kumar oynuyoruz diye dini günlerimiz demi hatırlamayalım yaşamayalım

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
543
217
43
kandil bonusu var mı 🤣

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
859
113
Neden bayramda mecbursun hocam bayram islam aleminin değil mi? İşte para olunca din kenara mı çekiliyor mantığınızı bip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...