- 95,438
- 51,330
- 113
Hergun yeni bisiler öğreniyoruz o ne demek la bro 😁Herkes kendi dinini yaşasın beyler laga luga yapmayın ben agnostiğim
Hergun yeni bisiler öğreniyoruz o ne demek la bro 😁Herkes kendi dinini yaşasın beyler laga luga yapmayın ben agnostiğim
Tmm buldum ne demekmiş diye biri geçen forumda birine bu şekilde hitap etmişti sonrada açıklamasını yapmıştı demek bilinen biseymis pek anlaşılır bişey deil ama neyseHerkes kendi dinini yaşasın beyler laga luga yapmayın ben agnostiğim
Valla akıl var mantık var yani kumar forumunda böyle bı konu nasıl açılır akıl almiyor bayram olsa hadi neyse onun bonusu falan var mecbur aciliyorda buda olmaz.olur ama onun yeri burası deil be abi.hayirli cumalar diyede açarlar yakinda.hic yoktan kaos çıktı forumda biri ben deistim diyor öteki atesitim diyor biri hinduyum der şimdi bize ne kim neyse ne ama bu konu kumar forumunda olmazBaba buraya açmayın bari bu konuyu kurban olayım haram içeren site içindeyiz
Niye olmasın dostum kumar oynuyoruz diye dini günlerimiz demi hatırlamayalım yaşamayalımValla akıl var mantık var yani kumar forumunda böyle bı konu nasıl açılır akıl almiyor bayram olsa hadi neyse onun bonusu falan var mecbur aciliyorda buda olmaz.olur ama onun yeri burası deil be abi.hayirli cumalar diyede açarlar yakinda.hic yoktan kaos çıktı forumda biri ben deistim diyor öteki atesitim diyor biri hinduyum der şimdi bize ne kim neyse ne ama bu konu kumar forumunda olmaz
Neden bayramda mecbursun hocam bayram islam aleminin değil mi? İşte para olunca din kenara mı çekiliyor mantığınızı bipValla akıl var mantık var yani kumar forumunda böyle bı konu nasıl açılır akıl almiyor bayram olsa hadi neyse onun bonusu falan var mecbur aciliyorda buda olmaz.olur ama onun yeri burası deil be abi.hayirli cumalar diyede açarlar yakinda.hic yoktan kaos çıktı forumda biri ben deistim diyor öteki atesitim diyor biri hinduyum der şimdi bize ne kim neyse ne ama bu konu kumar forumunda olmaz