- 83
- 18
- 8
Kazancımı sildi site kasıımpaşa 2.00 dan alırken güncellenmiş 1.95 e düşmüş diğer maç 1.50 üstündeydi kupon gelmiş çekim yapıcam dedim kontrol ediyorum dedi bakiyeniz silindi dedi şimdi bu terbiyesizlik değil mi
YARDIMCI OLUCAK VAR MI BEYLER SİLDİLER BAKİYEYİKazancımı sildi site kasıımpaşa 2.00 dan alırken güncellenmiş 1.95 e düşmüş diğer maç 1.50 üstündeydi kupon gelmiş çekim yapıcam dedim kontrol ediyorum dedi bakiyeniz silindi dedi şimdi bu terbiyesizlik değil mi
bende normal ms kasimpasaya verdim 5 orandan tutmus gözüküyor amkYARDIMCI OLUCAK VAR MI BEYLER SİLDİLER BAKİYEYİ
Yatırmadım bakiyemi sildiler iştepara yatirdin mi sen
Kardeşim çevirdim bende bonusu çekim yaparken sıkıntı olmaz değilmi?Ben çekim yaptım arkadaşlar canlı az girin rulete şans varsa gelirse yatırın çekin
Valla korkanın çocuğu olmaz misali 50 cepbank yaptım çekimi verdim çete bağlandım çetten çıkmadan para geldi
Çekimide paylaştım 10 TL de öyle bonus verdiler
İkisefer üstüste çekim yaptımAlt yapısı yeni bir site ama şuanki durumda güvenilir
Papara yapsan 10dkSitenin alt yapısı fena değil ama yarın görücez cep bank yaptım sabah 9 da geçecek bakiyeye dendi güzel site alt yapısı fena değil yarın belli olur .
bilgilendir bizi hocam sonuclanincaSitenin alt yapısı fena değil ama yarın görücez cep bank yaptım sabah 9 da geçecek bakiyeye dendi güzel site alt yapısı fena değil yarın belli olur .
Hocam cepbank bakiyeye geçti ama çekim talebi gönderdim saat 16:00 dan sonra işleme alınacak diyorlar.b
bilgilendir bizi hocam sonuclaninca
bana da oyle dediler bende o zaman saat 16da yatirim yaparim dedimHocam cepbank bakiyeye geçti ama çekim talebi gönderdim saat 16:00 dan sonra işleme alınacak diyorlar.
sonuclanirsa buraya yazarsin hocamHocam cepbank bakiyeye geçti ama çekim talebi gönderdim saat 16:00 dan sonra işleme alınacak diyorlar.