- 468
- 229
- 43
Merhaba arkadaşlar Reklamcı Maçkolik yerine OFSAYT uygulamasını kulanmanızı tavsiye ediyorum baya kulanışlı bilginiz olsun playstroeden indirebilirsiniz linkini bırakıyorum
[/URL]
[/URL]
Skor sabitleme varmı önemli olan oMerhaba arkadaşlar Reklamcı Maçkolik yerine OFSAYT uygulamasını kulanmanızı tavsiye ediyorum baya kulanışlı bilginiz olsun playstroeden indirebilirsiniz linkini bırakıyorum
[/URL]
Tabi var adamlar derslerine bayağı iyi çalışmışSkor sabitleme varmı önemli olan o
İndirip baktım şimdi bulamadım sabitlemeyi nerde tam olarak sabitleme derken uygulamadan geri çıkınca telefon ekranında skor bir köşede görünecek aisore uygulamasında olduğu gibiTabi var adamlar derslerine bayağı iyi çalışmış
Aiscore on numara uygulamaydı ama aşırı bozdu bi kaç aydır basketbolda sayılar siliniyor foul sayılarını yanlış gösteriyor oyuncu istatistiklerini vermiyor süre takılıp kalıyor say say bitmez valla biraz ilgilenseler üstüne tanımam ama iplemiyorlaraiscore en iyisi
1xbet uygulamasını indir ordan takip et inceleme vs herşey en doğru orda yazıyorbana gol olduktan sonra değil golun santrası olduktan sonra gol veren bi uygulama lazım bilen var mı ciddiyim sıkıldım bu gol iptalletden 1 dk sonra versin golu ama kesin olsun la
kral bana sadece gol santrası oldu mu gol dicek bu kadar1xbet uygulamasını indir ordan takip et inceleme vs herşey en doğru orda yazıyor
Maçlardaki hakemlerin numarasını alıp gol olunca mesaj atıp soracan o zaman reis golü verdin mi diyekral bana sadece gol santrası oldu mu gol dicek bu kadar
oho siz bu kafayla daha cok söversiniz gol iptal oluncaMaçlardaki hakemlerin numarasını alıp gol olunca mesaj atıp soracan o zaman reis golü verdin mi diye
Merhaba arkadaşlar Reklamcı Maçkolik yerine OFSAYT uygulamasını kulanmanızı tavsiye ediyorum baya kulanışlı bilginiz olsun playstroeden indirebilirsiniz linkini bırakıyorum
[/URL]
Yok işte reis olsa bizde kullanırız ya böyle devam ya da açıp izlicem maçı romanya ligi Yunan ligi buralarda 10 15 dk sonra iptal olduğu oluyoroho siz bu kafayla daha cok söversiniz gol iptal olunca
belki biri çare olmustur dedim alayı mal golu hızlı vercem diye yarısıyo.bi footmob vardı geç veriyodu oda mallastıYok işte reis olsa bizde kullanırız ya böyle devam ya da açıp izlicem maçı romanya ligi Yunan ligi buralarda 10 15 dk sonra iptal olduğu oluyor
Tek geçerim birde flash 😍aiscore en iyisi