Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Reklamcı Maçkolik Yerine OFSAYT Uygulaması

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,259
3,238
113
Mackoliki satan adam kurmuş zaten yakında o da aynısı olur

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Tabi var adamlar derslerine bayağı iyi çalışmış
İndirip baktım şimdi bulamadım sabitlemeyi nerde tam olarak sabitleme derken uygulamadan geri çıkınca telefon ekranında skor bir köşede görünecek aisore uygulamasında olduğu gibi

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,520
2,911
113
bana gol olduktan sonra değil golun santrası olduktan sonra gol veren bi uygulama lazım bilen var mı ciddiyim sıkıldım bu gol iptalletden 1 dk sonra versin golu ama kesin olsun la

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
317
63
Aiscore on numara uygulamaydı ama aşırı bozdu bi kaç aydır basketbolda sayılar siliniyor foul sayılarını yanlış gösteriyor oyuncu istatistiklerini vermiyor süre takılıp kalıyor say say bitmez valla biraz ilgilenseler üstüne tanımam ama iplemiyorlar

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
bana gol olduktan sonra değil golun santrası olduktan sonra gol veren bi uygulama lazım bilen var mı ciddiyim sıkıldım bu gol iptalletden 1 dk sonra versin golu ama kesin olsun la
1xbet uygulamasını indir ordan takip et inceleme vs herşey en doğru orda yazıyor

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,390
7,169
113
Dost beni nereye yönlendirmeye çalışıyorsun IMG_0084.jpeg

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,520
2,911
113
sofadan maç bakıyoruz gool yazıyo pen yazıyolar yalandan.sonra diyelim gol oluyo var yazıyolar. hele zenci profilli adiler dolu

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,520
2,911
113
Yok işte reis olsa bizde kullanırız ya böyle devam ya da açıp izlicem maçı romanya ligi Yunan ligi buralarda 10 15 dk sonra iptal olduğu oluyor
belki biri çare olmustur dedim alayı mal golu hızlı vercem diye yarısıyo.bi footmob vardı geç veriyodu oda mallastı

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Güzel uygulama beğendim Maçkolik zaten kullanmiyodum sofascore vardı onuda sildim yenilik iyidir