- 13,096
- 13,062
- 113
Bi anda sayilar dusmeye basladi vermiyolar bence
Lan ahahahahahUcu ucuna yetiştik bağlandık ve direk reddedildi görüşme. Sövmeyeceğim
Geçmiş olsunUcu ucuna yetiştik bağlandık ve direk reddedildi görüşme. Sövmeyeceğim
Kaybolup hic olan 1.5 saatimi geri istiyorum 😀Ucu ucuna yetiştik bağlandık ve direk reddedildi görüşme. Sövmeyeceğim
Sabah 11 de tekrar devam edecekmiş o zaman alırız herhalde inat ettim 😂😂Kaybolup hic olan 1.5 saatimi geri istiyorum 😀
Öyle mi dedi canlı destekSabah 11 de tekrar devam edecekmiş o zaman alırız herhalde inat ettim 😂😂
Ağa sen bekle bende bekliyorum sıra gelince buradan yazarızÖyle mi dedi canlı destek
Destek beni red etti 😂 site içi mesaj atmışlarÖyle mi dedi canlı destek
Kral biraz daha düzgün açıklar mısınyarın 11 de bağlananlarda ya yeni üye olcak ya 100 tl yatırım yapcakmış öyle verceklermiş muamele sırf oltalıyorlar milleti 2 defa canlı destekten attılar beni 19dan önce yatırımım yok diye sanırım paranızı yatırıp heba etmeyin size tavsiyem
Ahahahah tamam reyis son 80 ah seni bi ...Ağa sen bekle bende bekliyorum sıra gelince buradan yazarız
yarın 11den sonra 100 tl yatırımı olanlar ve yeni üyelere verceklermiş sadeceKral biraz daha düzgün açıklar mısın
normalde sözde herkese veriyolardı yersen beni 2 defa attılar canlı destekten sanırım yatırımım olmadığını farkettilerKral biraz daha düzgün açıklar mısın
Tamam reyis Yeni üye olduk zaten oltalamakla ne alaka onu anlamadım,😅😅yarın 11den sonra 100 tl yatırımı olanlar ve yeni üyelere verceklermiş sadece