Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Rekorist0x / Son Çırpınış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
36000
Kupon Oranı
6.69

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
2,420
113
aman ortadaki pastaya yaklaşani pıçaklayan tayfa var ben uzakdan seyrediyorum vallahi birsey istrmiyorum bana saldirmasin hic kimse takipde etmedim son maça son gole yetistim. hic bir beklentim yok roll takip mesleğini icra eden arkadaşlar bana saldirmamanizi önemle rica ediyorum ben birsey istemiyorum beklemiyorum takipde etmedim kazanacak pastanin tadina bakacaklara bol sanslar.

halil889*

Bahtsız Bedevi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,205
3,237
113
çekim vercekte ilk kez fazla sayı görmüstür dost yazamamıstır

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,195
1,041
113
Betbox olsa ödeme rahat yapar ama hilton şikayetler arttı umarım sıkıntısız ceker

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,936
8,859
113
Spekülasyonlar başladı evet ödeme gelir mi gelmez mi gelirse Dm yanar mı yanmaz mı

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,896
3,004
113
Adam melbet te oynamış betcoların ismini neden veriyorsunuz

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,778
2,418
113
aman ortadaki pastaya yaklaşani pıçaklayan tayfa var ben uzakdan seyrediyorum vallahi birsey istrmiyorum bana saldirmasin hic kimse takipde etmedim son maça son gole yetistim. hic bir beklentim yok roll takip mesleğini icra eden arkadaşlar bana saldirmamanizi önemle rica ediyorum ben birsey istemiyorum beklemiyorum takipde etmedim kazanacak pastanin tadina bakacaklara bol sanslar.
Dostum ben takip ettim son günlerde durum olmadığı için ama 100 tane konum vardır rol konusunda kimi zaman dağıttık kimi zaman başarısız olduk burda birşeyler kazanıp dağıtmak beni mutlu ediyor şimdi birşey cikmasada fazla umursamam ama takip eden kişilere biraz fazla yuklenmissin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...