- 273
- 81
- 28
Benimde hesaba geldi para dostlar
Benimde hesaba geldi para dostlar
Hangi bankad👍
Hangi bankaBenimde hesaba geldi para dostlar
Yapı krediHangi banka
Müş temsilsicine bağlanımda öektin yoksa direk çekme talimatımı verdinÖdeme geldi 👍
Müşteri temsilci bağlanıptamı çekim verdin yoksa direk çekim talimatı verddinÖdeme geldi 👍
Müşteri temsilci bağlandıktan sonramı verdin yoksa öncemiArkadaslar bende yeni taleb verdim kac dkkadan gonderiyorlar
Kardes baglandim oyle verdim ama bakiye duzenlemiyorlar direkte verebilirsinMüşteri temsilci bağlandıktan sonramı verdin yoksa öncemi
Bi kac kisiye verdiler geri kalana vermiyecekte olabilirler banada gelmedi3 saattir hala bekletiyorlar birde promosyonlarda 60 dakikada çekim garantisi vermişler bu konuda oldukça hassaslarmiş gördük hassasiyetlerini daha 100 tl yi 3 saat oldu onaylayamadilar onaylayacaklarida meçhul
Sen kasayı 150 yapıp 100 mü çekim verdin3 saattir hala bekletiyorlar birde promosyonlarda 60 dakikada çekim garantisi vermişler bu konuda oldukça hassaslarmiş gördük hassasiyetlerini daha 100 tl yi 3 saat oldu onaylayamadilar onaylayacaklarida meçhul
Ya 3 kez Red verdiler bana yok 87 TL Çevrim var yok 11 TL kaldı 480 yaptım kasayı 380 bastım 100 kaldı. Dalga geçiyorlar3 saattir hala bekletiyorlar birde promosyonlarda 60 dakikada çekim garantisi vermişler bu konuda oldukça hassaslarmiş gördük hassasiyetlerini daha 100 tl yi 3 saat oldu onaylayamadilar onaylayacaklarida meçhul
Senin geldimi kardesSen kasayı 150 yapıp 100 mü çekim verdin