- 3,253
- 9,756
- 113
Los Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Lezzetli 😁bi rol yapmışız uff diyorum harika sardı dost işin sonunda sponsor olan kişi öyle bi miktar verdiki topluca mest olduk 60tl düştü kişi başı ufff
Bol sansLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Bol şans reis son adım yeşillensinLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Sana göre herkes eli bol olsun demiBence yapmaz bu öyle güveniyorum eli bola benziyor
O sponsoru merak ediyorum isim vermemekle en iyisini yapmisLezzetli 😁
Bol şans son adım umarım gelirLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Bol şansLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Bol sanslarLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Yapacak bişey yok dostum adamın insiyatifi sonuçta ama o miktar dağıtıp abes olmuşbi rol yapmışız uff diyorum harika sardı dost işin sonunda sponsor olan kişi öyle bi miktar verdiki topluca mest olduk 60tl düştü kişi başı ufff
abuzer nerde kızzzLezzetli 😁
Abuzer gundur bi baktim dm kapatmissin nair sinirlendirdiler seSana göre herkes eli bol olsun demi
herkes senmi dost cıkarıp masaya vursunYapacak bişey yok dostum adamın insiyatifi sonuçta ama o miktar dağıtıp abes olmuş
bol şanslarLos Angeles takım 27.5 üst barem 29 olmuştu ama yinede 27 kabul etti
Şunların ağızına laf veripte beni dellendirmesinler yine kes jagielkabi rol yapmışız uff diyorum harika sardı dost işin sonunda sponsor olan kişi öyle bi miktar verdiki topluca mest olduk 60tl düştü kişi başı ufff