- 3,570
- 4,854
- 113
Dost unutmamışsın sağlam hafızan varmış seviyoruz Bayern'le birbirimizi teşekkürler
Dost unutmamışsın sağlam hafızan varmış seviyoruz Bayern'le birbirimizi teşekkürler
Baya ıyı tebrıklerbu gece rahat uyuyabiliriz Ekli dosyayı görüntüle 187666
eyvallah dost son 50 tl şaka gibi para olsa cepte gelmez zaten bunlarBaya ıyı tebrıkler
Sansın acılmıs dewamkeeyvallah dost son 50 tl şaka gibi para olsa cepte gelmez zaten bunlar
Oran süpermişSelam dostlar korona oldum ve evde takiplik Almanya Handikap -7 dedim, kupondaşlara bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 187640
Bol şanslar.Kazancın daim olsun.Selam dostlar korona oldum ve evde takiplik Almanya Handikap -7 dedim, kupondaşlara bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 187640
Baskasinin kuponuyla rahat uyuyanida gorduk forumda 😂bu gece rahat uyuyabiliriz Ekli dosyayı görüntüle 187666
O sayfa benim izmirden arkadaş tutan yüksek oranları ona atıyorum o kadar düşmedik çok şükürBaskasinin kuponuyla rahat uyuyanida gorduk forumda 😂
Baskasinin kuponuyla rahat uyuyanida gorduk forumda 😂
He tamam kusura bakma reis benimde takip ettigim biri demekki.baskasinin kuponuyla takipci kasio tekrar kusura bakma reis hakkini helal etO sayfa benim izmirden arkadaş tutan yüksek oranları ona atıyorum o kadar düşmedik çok şükür
yakın arkadaşım baya yüksek oran bulunca destek oluyorumHe tamam kusura bakma reis benimde takip ettigim biri demekki.baskasinin kuponuyla takipci kasio tekrar kusura bakma reis hakkini helal et