Sitede oyunlar en son kapalıydı açıldı mı?Dayı girip oyuna baktın boş muhabbet yapyon bbet değeri 1 TL ve ben bonus cevrimden 1600 TL aldmm sweet bonanzda 2.5 k yaptım cektim daha siteye bonusa bakmiyorusn burda yaygara yapyorsun awk
Sitede oyunlar en son kapalıydı açıldı mı?Dayı girip oyuna baktın boş muhabbet yapyon bbet değeri 1 TL ve ben bonus cevrimden 1600 TL aldmm sweet bonanzda 2.5 k yaptım cektim daha siteye bonusa bakmiyorusn burda yaygara yapyorsun awk
Site zaten kandırıyor her hangi başka betco sitesinde güncelleme yokGüncelleme var hala
Nasıl çekıyorsun dun den beri sotl ara kapalıDayı girip oyuna baktın boş muhabbet yapyon bbet değeri 1 TL ve ben bonus cevrimden 1600 TL aldmm sweet bonanzda 2.5 k yaptım cektim daha siteye bonusa bakmiyorusn burda yaygara yapyorsun awk
😂😂😂😂😂😂😂😂😂3 kat çevrimi var bet değeri 1 TL
2.500 TL yaptıktan sonra 250 TL çekim veriliyor
Can sıkıntısına birebir
Şeytanınız bol olsun
m.richycashbet131.com
Ekli dosyayı görüntüle 684452
Aynen İnşallah kimsenin canını yakmasınlarİki gündür aynı muhebbet siteye kimse üye olmasın yatırım yapsan bunlar çekimde güncelleme der yine klasik merdiven altı sitelerin taktiği
Aynen üye olanlarda yatırmasınİki gündür aynı muhebbet siteye kimse üye olmasın yatırım yapsan bunlar çekimde güncelleme der yine klasik merdiven altı sitelerin taktiği
Bayan olup olmadığını da bilemiyoruz ekran arkasında ne olup bitiyor biz bilemeyiz.3 gündür güncelleme...bayan temsilcileri bastim kalayi
Kimseye yapan borcum yok çektim işte alNasıl çekıyorsun dun den beri sotl ara kapalı
685783[/ATTACH]ber: 89773"]
Nasıl çekıyorsun dun den beri sotl ara kapalı