- 271
- 57
- 28
Bitmismi guncelleme
hhheeee bitti koşşşBitmismi guncelleme
YokBitmismi guncelleme
Birsey sorduk bu ne cevap ?hhheeee bitti koşşş
Güncelleme varmıs3 kat çevrimi var bet değeri 1 TL
2.500 TL yaptıktan sonra 250 TL çekim veriliyor
Can sıkıntısına birebir
Şeytanınız bol olsun
m.richycashbet131.com
Ekli dosyayı görüntüle 684452
Site jilet gibi talep e niye koymamışlarSiteye üye olmayın ben uyecoldum takip ettim canlı destek güncelleme var bonus yok şuan dedi yuzumme kapattı konuşurken görüşmeyi sakın ha inaayin sahtekarlar ara adamın müdahale ett acill
Canlı destekten istemelisinizSite jilet gibi talep e niye koymamışlar
Global güncelleme dedi sordum betboxa yok dedi güncelleme yalan yaniGuncelleme ayağı yapiyor. Guncelleme bitince de sartlar degisir ki guncelleme oldguna bile inanmiyorum sabah Betco altyapili bi sitede oynadim orda yoktu guncelleme
Bosuna uye olmayin
Bak harbiden bende senden supelenmeye başladım tek bonus alan sensin ve hala ortada bonus falan yok burda paylaştın ama savunuyorsun birde siteyi bir iş var bundaCanlı destekten istemelisiniz
Frespın 1 TL den olması zaten güncelleme sebebidir bu aralar oluyor frespın lrde düşük vya fazlaGlobal güncelleme dedi sordum betboxa yok dedi güncelleme yalan yani
Bana böyle dedi ve ekledi oyunlara girmez dediGüncelleme bahanesi ile vermiyor
Oyuna girdim sorun yok şuan bastırın sizdeBana böyle dedi ve ekledi oyunlara girmez dedi
Beklemeyin boşagüncelleme nedeni ile şu an oyunlara erişim yoktur,o sebeple ekleme sağlayamamaktayız. Güncelleme bitince talep edebilirsiniz.