- 2,254
- 1,036
- 113
Harbiden bet değeri 1 ve 2025 adet oha, zaten bitince fsler 2500 ü geçerki
3 kat cevrım falan yok 2500 yap direk Çek sordum bende çevrim yok arkadaşlar ona görekonuyu açan arkadaş 3 katı cevrim var demiş ben sordum canlıya 2500 bakiye ulaş 250 tl çek dedi bana
bonus talep de yok canlı destekte kapalı nasıl alıcaz3 kat çevrimi var bet değeri 1 TL
2.500 TL yaptıktan sonra 250 TL çekim veriliyor
Can sıkıntısına birebir
Şeytanınız bol olsun
m.richycashbet131.com
Ekli dosyayı görüntüle 684452
Promosyonlar sayfasinda yazior 3x cevrim diyekonuyu açan arkadaş 3 katı cevrim var demiş ben sordum canlıya 2500 bakiye ulaş 250 tl çek dedi bana
Haa 3 kat çevrimm varmış3 kat çevrimi var bet değeri 1 TL
2.500 TL yaptıktan sonra 250 TL çekim veriliyor
Can sıkıntısına birebir
Şeytanınız bol olsun
m.richycashbet131.com
Ekli dosyayı görüntüle 684452
öyle olmuyoHarbiden bet değeri 1 ve 2025 adet oha, zaten bitince fsler 2500 ü geçerki
cevrim yokHaa 3 kat çevrimm varmış
peki istediğimiz slotta çevirebiliyozmu yoksa sadece pragmatikte?
Önce git özne yüklem nesne ilişkisi kurmayı öğren Malkoçoğlu seniLan mal almış kişi bonusuyla uğraşır burda ne işi olur mal
Ben bayagı konuştum dostum ayak yapıyosunuz global güncelleme diyosunuz diğer siteler açık falan dedim oyuna girdim oyun da açık dedim ss attım eklediCanli yok varken de guncelleme ayağı yapiyor. Siz kimden nasil aliyorsunuz
Şu an canli hic yok ne acayip siteler var anlamak imkansiz.Ben bayagı konuştum dostum ayak yapıyosunuz global güncelleme diyosunuz diğer siteler açık falan dedim oyuna girdim oyun da açık dedim ss attım ekledi
Nası çevrim yok la, 3 katı çevrim aynı oyundada olabilir, ben nolur nolmaz aynı oyunda çeviricem çünkü risklicevrim yok
ya arkadaş sordum canlıya 2500 bakiyeye ulaş dedi 250 tl çekNası çevrim yok la, 3 katı çevrim aynı oyundada olabilir, ben nolur nolmaz aynı oyunda çeviricem çünkü riskli
Bana da aynisini dedi beylerya arkadaş sordum canlıya 2500 bakiyeye ulaş dedi 250 tl çek