- 89
- 24
- 8
Bol şanslar
18 şut çekti rakipte 6 şut çekti gol yok. Şansımıza tüküreyim 🤣dk 40 oldu bakalım simdi atacak mı
Ağa o kadar şutu senle ben çeksek skor şu an 7-0 dı 🤣
Bol şanslar@MaximLestienne bugün hat trick yapacam 7-8 kaç gole barem açtılarsa oyna gerisi bende dedi. Eyvallah dedik 🥳Ekli dosyayı görüntüle 587859
Benim şutlarım çok iyidir özellikle kafa vuruşlarım 👨🦲👨🦲Ağa o kadar şutu senle ben çeksek skor şu an 7-0 dı 🤣
Keşke bunların da iyi olsaydı 🤣 ikinci yarı 7 yapar bırakırlar benim şansıma 😅Benim şutlarım çok iyidir özellikle kafa vuruşlarım 👨🦲👨🦲
dünkü geylang maçı sonrası bugün bulaşmadım buraya coşacakları maçı söylerim sana gelecek hafta@MaximLestienne bugün hat trick yapacam 7-8 kaç gole barem açtılarsa oyna gerisi bende dedi. Eyvallah dedik 🥳Ekli dosyayı görüntüle 587859
Geçen hafta iyi kazandırmıştı bu hafta patladı 🤣dünkü geylang maçı sonrası bugün bulaşmadım buraya coşacakları maçı söylerim sana gelecek hafta
Hacı doğru diyon ama geçen hafta 2 maçta da 8 gol çıktı oradan vurdukBu lige oynamayin isterse 20 gol olsun iki maci skoruna kadar ayarlamis adamlar lion macinda 2 iptal geldi 5 dakika icinde gidip 3 dk uzatma veriyor o kadar incelemeye babasi diye bosa demedim
hayatında singapur izlememiş adam yorumu geldi 3 senedir ne paralar kazandırdı bu lig bana her maçına oynamayacaksın takımları bileceksin yeterli.Bu lige oynamayin isterse 20 gol olsun iki maci skoruna kadar ayarlamis adamlar lion macinda 2 iptal geldi 5 dakika icinde gidip 3 dk uzatma veriyor o kadar incelemeye babasi diye bosa demedim
Dogrudur ama ben bu ligteki sikeyi hicbir ligte görmedim bazen 1 2 hafta saliyorlar maclari ama sonra acayip mudahele yapıyorlar ben yemin ettim bu lige oynamam kac kerede izledim hakemler falan tam skandalHacı doğru diyon ama geçen hafta 2 maçta da 8 gol çıktı oradan vurduk