150 tl yi normal yükleyip 1.30 dan cevirsem zaten 250 tl alıcam niye üye olup bu sitenin bonusunu kullanayım gereksiz bir bonus benceYatırıp çevrim yapıp 300 tl çekebilirsin sorun yaşanmadı
hangi site o ya 150 lirayı 1.30dan oynayınca 250 yapan bende yatırayım150 tl yi normal yükleyip 1.30 dan cevirsem zaten 250 tl alıcam niye üye olup bu sitenin bonusunu kullanayım gereksiz bir bonus bence
TeşekkürlerDeneme bonusu 20 tl veriyorlar ama burda 30 tl yaziyor bi duzeltme olacak mi
+++20 tl verdi bana bonus maximum kazanc 100 tl dedi +100 yatirim ile de kazanirsan 100+kazanc cekiliyomus ceken varmi
Link atamızınızSite 30 tl deneme bonusu veriyor 150 tl çevrim yapılması isteniyor ve çevrim yapıldıktan sonra da 150 tl yatırım yapılıp 1 kere çevrim yapıldıktan sonra çekim yapılabiliyor isteyen bir denesin yada deneyen varsa ödeme yapılmış mı bilgi verebilir misiniz?
Hangi site bu ben hiç bisey anlamadimDenendi, başarılı sorun yaşanmadı
Rollobet150 tl yatırıp 150 bonus almadım tercih ederim
Site 30 tl deneme bonusu veriyor 150 tl çevrim yapılması isteniyor ve çevrim yapıldıktan sonra da 150 tl yatırım yapılıp 1 kere çevrim yapıldıktan sonra çekim yapılabiliyor isteyen bir denesin yada deneyen varsa ödeme yapılmış mı bilgi verebilir misiniz?
[gasasıfım hızda. Sen bulursam bakalım dedım
TeşekkürlerSite 30 tl deneme bonusu veriyor 150 tl çevrim yapılması isteniyor ve çevrim yapıldıktan sonra da 150 tl yatırım yapılıp 1 kere çevrim yapıldıktan sonra çekim yapılabiliyor isteyen bir denesin yada deneyen varsa ödeme yapılmış mı bilgi verebilir misiniz?
sonucunu yazarmısın kanka150₺ Yaptım 150 yatırım yapıcam sonucu yazarım beyler
150 yatırsam ana parayla sağlam sitede oynardım 30 TL likSite 30 tl deneme bonusu veriyor 150 tl çevrim yapılması isteniyor ve çevrim yapıldıktan sonra da 150 tl yatırım yapılıp 1 kere çevrim yapıldıktan sonra çekim yapılabiliyor isteyen bir denesin yada deneyen varsa ödeme yapılmış mı bilgi verebilir misiniz?