- 160
- 21
- 18
Devam edecek misin başkan .Iyi gidiyoriki kuponda koydu tamamdır ilk hedefe ulaştık kasa 1 K yı geçti
Devam edecek misin başkan .Iyi gidiyoriki kuponda koydu tamamdır ilk hedefe ulaştık kasa 1 K yı geçti
Bana da atar misin başkan ilk kupondan beri destekliyorumbeyler şimdi gelelim kurufasulyenin faydalarına şöyle yapıcaz Deneme77 sana hem geçen rollingten sözüm vardı kardeşim hemde sağlam destek oldun biri sensin kazananların
eyvallahbeyler şimdi gelelim kurufasulyenin faydalarına şöyle yapıcaz Deneme77 sana hem geçen rollingten sözüm vardı kardeşim hemde sağlam destek oldun biri sensin kazananların
kardeşim özelden yaz banaeyvallah
Başkan 3 kişiye olsun madem sevinelim hep beraber mehmette buradaydı kimse yokken ikimiz vardıkbeyler şimdi gelelim kurufasulyenin faydalarına şöyle yapıcaz Deneme77 sana hem geçen rollingten sözüm vardı kardeşim hemde sağlam destek oldun biri sensin kazananların
Tamamdir başkan güzel olur ikimize de verirsinrfacanx70 ve mehmetalsancak76 kabul ederseniz şöyle yapıcam beyler 25 er lira atıcam size kalan kasa devam edicem kazanç olduğu takdirde devamında birer 25 er lira daha atıcam yada aranızdan birini seçicem karar sizin
Knk matbete özel oran için atacaktım ama neyse oda olur napalımrfacanx70 ve mehmetalsancak76 kabul ederseniz şöyle yapıcam beyler 25 er lira atıcam size kalan kasa devam edicem kazanç olduğu takdirde devamında birer 25 er lira daha atıcam yada aranızdan birini seçicem karar sizin
Papara atmıştım düzeltiyorum şimdio halde rfan ve mehmet cmt hesap no ları atın bana özelden
Bol şanslar başkan bunuda içeri alalım
eyvallah moruk bakalım yeni hedefle napıcazbol şans