- 273
- 34
- 28
Ver yansın agaDostlar 200 lirasını kenara ayırdım kalanı ile devam miktarı arttırırsak ben de siz de mutlu olursunuz
Ver yansın agaDostlar 200 lirasını kenara ayırdım kalanı ile devam miktarı arttırırsak ben de siz de mutlu olursunuz
sıgaram senden @erhanbey22 neresunDostlar 200 lirasını kenara ayırdım kalanı ile devam miktarı arttırırsak ben de siz de mutlu olursunuz
Dostlar 200 lirasını kenara ayırdım kalanı ile devam miktarı arttırırsak ben de siz de mutlu olursunuz [/QUOTEgardasim kusurabakma yatacam işden geldim çok yorgunum devam edemeyecem
Girme Cyber Bayro patlatmasın ibnleer biziHep Cyber tenis kalmış ya
bollllllllllsans
İşte benim en sevdiğim spor Basket Bol şans kankam
Kazanırsak seni unutmam ağam@bayramyay1 gardas ben yatıyorum işden geldim kusurabakma çok yorgunum şans seninle olsun inşallah kazancin daim olsun
3/3 olur inşaalah hadi bakalım
Hep üst deyip yatıoz bu sefer de alt deyip yatacak mıyızİşte benim en sevdiğim spor Basket Bol şans kankam
Kazanda gerisi önemli değil gardaşım seni beni yok rastgele sana allaha emanet olKazanırsak seni unutmam ağam
Bugün senin günün Bayro kazanacaksın inşallah kardeşimHep üst deyip yatıoz bu sefer de alt deyip yatacak mıyız