- 2,566
- 550
- 113
5000 ödül bilen sayısı 100 olsaBeyler konuyla alakasızda bu bets10 tahminden anlayan var mı türkiye liginde 8 de 7 yle gidiyorum yarınki gençler maçı da gelirse 9 da 8 olacak anlayan bilen var mı tahmini nası bi bonus gelir ?
Hiç yoktan iyidir gene eyvallah @Blue19075000 ödül bilen sayısı 100 olsa
50 Tl
Bol sansevet kupon yapıldı ya devam ya tamam hepimize bol şans
Faul falan da yok nası saçma bi maç . İyiki girmemişiz. Çok üçlük atıyor denver 3 lükle başlar diye düşündüm ama yanılmışım@Erosus kral nba macını gördün mü ben biliyordum alt olaxagını ama indiana yine biraz atar dedim agır alt oldu
kör dövüşü sanki rezillikFaul falan da yok nası saçma bi maç . İyiki girmemişiz. Çok üçlük atıyor denver 3 lükle başlar diye düşündüm ama yanılmışım
Bana kalsa ben ne güzel Şili ligi arjantin ligi maçları ayarlocaktım futbolda şansımız yok dedi kendi yine futbol oynadı inş gelir hadi bakalımFaul falan da yok nası saçma bi maç . İyiki girmemişiz. Çok üçlük atıyor denver 3 lükle başlar diye düşündüm ama yanılmışım
Uruguaydan da ben çok kazanıyorum yahu , o malvin troville falan ne paralar kazandırdı . Ama dayanamıyoz gidiyoz nba da çatır çutur eziyoz işteBana kalsa ben ne güzel Şili ligi arjantin ligi maçları ayarlocaktım futbolda şansımız yok dedi kendi yine futbol oynadı inş gelir hadi bakalım
Abi nba oynıcana git Şili u 22 oyna en azından zoruna gitmiyor göz göre göre şike yapınca zoruna gidiyor insanınUruguaydan da ben çok kazanıyorum yahu , o malvin troville falan ne paralar kazandırdı . Ama dayanamıyoz gidiyoz nba da çatır çutur eziyoz işte
Bu direk omaliydi zaten sakin eksik olmasintahminler geliyor deniyoruz şansımızı dost şansımız bol olsun