- 4,181
- 1,743
- 113
Kardeş çoğunluk kullanma düzgün konuşYa parasızlıktan millet gerizekalıya bağladı şu boş boş konuşan caner midir nedir o gibi yada hakkaten seviye yok ne lan bu
Kardeş çoğunluk kullanma düzgün konuşYa parasızlıktan millet gerizekalıya bağladı şu boş boş konuşan caner midir nedir o gibi yada hakkaten seviye yok ne lan bu
Abi bu adamla uğraşmayın seviyesine düşmeyin diye diye b tuhaf oldumYaşın kaç yaşını söyle banaEkli dosyayı görüntüle 52550
Çoğunluk kullanmadım direk hedef olarak gösterdim aslında , orda seni haklı görerek sen yalnış okudun kardeşşKardeş çoğunluk kullanma düzgün konuş
Usta bizi biliyorsun amacimiz oyle değil vellakin boyle dandik insanlar cikiyor morelimiz alt tabi bak burada bile alt dedim bu macta alt bitecek vaay anasinu :/caner52 banlandı beyler eğlenelim diye gecemiz güzel olsun hep beraber kazanalım diye rolling açıyorum bir birimizi kırmadan devam edelim Lütfen
Saol kral iyi ayar olduk bunacaner52 banlandı beyler eğlenelim diye gecemiz güzel olsun hep beraber kazanalım diye rolling açıyorum bir birimizi kırmadan devam edelim Lütfen
Burda parası olmayan arkadaşlarım var benimde yok sen millet diyorsun çogunluk katıyorsun tamam neyse eywÇoğunluk kullanmadım direk hedef olarak gösterdim aslında , orda seni haklı görerek sen yalnış okudun kardeşş
Yanlış kisiyi banladin aslinda ama neyse kral . Bende kacar bol sans hayirli gecelercaner52 banlandı beyler eğlenelim diye gecemiz güzel olsun hep beraber kazanalım diye rolling açıyorum bir birimizi kırmadan devam edelim Lütfen
Benim de yok dostum merak etme rahat ol Neyse rollinge devamBurda parası olmayan arkadaşlarım var benimde yok sen millet diyorsun çogunluk katıyorsun tamam neyse eyw
Basketci ler hatırına devam eder Shellacı azcık tanıdıysamdost kupon yatarsa devam edilecek mi acaba
Yok dost no problem@Yularipolsen @Erosus beyler lütfen
bu gece nba yok be denver maçı kaldı o da 4 deBasketci ler hatırına devam eder Shellacı azcık tanıdıysam
bol sans kardescaner52 banlandı beyler eğlenelim diye gecemiz güzel olsun hep beraber kazanalım diye rolling açıyorum bir birimizi kırmadan devam edelim Lütfen