- 3,483
- 1,265
- 113
we wooownnnnn
Abi maç verdim bakmıcanmıToronto devam 2. Çeyrek 56 57 üst
Lowy harris sikaam kadro güzel
bu maça devam mı beyler
aynen devam olur başkan iyiler bu aksamToronto devam 2. Çeyrek 56 57 üst
bu maça devam mı beyler
OlurToronto devam 2. Çeyrek 56 57 üst
bu maça devam mı beyler
En düşük haremden üst 75 at modumToronto devam 2. Çeyrek 56 57 üst
bu maça devam mı beyler
Vur gelsin baskanToronto devam 2. Çeyrek 56 57 üst
bu maça devam mı beyler
genelde öyle ama bu akşam farklı bi maç oynanıyor gibiSiz nba her per üst oynayın bakalım 2.per 54 ü geçmez
Usta 65 leri geçecek periyotta son 1 dk sayı atmadılar ben bişey demiyorum sizin karar Shellac beni iplemiyor ama yazık olacak 54 ü geçemicekler hadi bakalım bol şansgenelde öyle ama bu akşam farklı bi maç oynanıyor gibi
sen hangi maça istiyorsan o olsun usta sorun degilUsta 65 leri geçecek periyotta son 1 dk sayı atmadılar ben bişey demiyorum sizin karar Shellac beni iplemiyor ama yazık olacak 54 ü geçemicekler hadi bakalım bol şans
taraf üstü riskli ama baskanBence 2.çeyrek toronto 29.5 üst gelir phi tıkanabilir 2. Çeyrek
Yok abi ben maç söylemiyorum sadece şansızlıgı kırmak için dedim ama blue öyle istedi öyle oynayalım hadi bakalım bol şans gelsin sayılarsen hangi maça istiyorsan o olsun usta sorun degil
Bol şansbu seferlikte 100 atıldı deniyelim şansımızı bakalım genellikle 2 çeyrek alt bitiyor ama şansımızı denedik bakalım bol şans hepimize
Bol şans kardsmbu seferlikte 100 atıldı deniyelim şansımızı bakalım genellikle 2 çeyrek alt bitiyor ama şansımızı denedik bakalım bol şans hepimize