- 507
- 165
- 43
Bari zardan düşşeydik Ekrem abi🤗🤗🥳🥳 beyin.dll bulunamadi not404found
Allah için bir daha kumar oynamay500 yatir 750 cek 😂😂😂😂😂😂
Utanmadın mı çekmeye buraya paylaşmayi geç çekimi vermeye utanmadın mıBeyler Site Hakkında Sormak İstediğim Birşey Vardı O Sebeple Vede Üye olmayanlar belki görür diye konu açtım sitede yılbaşı Bonusu 2025 freespin almıştım 3000 yapıp 500yatırıp 750 çekim talebi verdim 2 saat oldu ve durum böyle fotoğraf ekte bırakıcam
Bu siteden Çekim Yapan Ödeme Alan Varmı tokatçısı Bu site Ödermi paramı
ana para kazanc sınırı yok dostum iyi okuyun bence bu arada site ödeme de yapıyorAllah için bir daha kumar oynamay
Utanmadın mı çekmeye buraya paylaşmayi geç çekimi vermeye utanmadın mı
Knaka valla bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun adamlar böyle bi promosyon çok saçma yinede sen bilirsin paylaşma bence böyle şeyleri hem ugrasmada vakit kaybıana para kazanc sınırı yok dostum iyi okuyun bence bu arada site ödeme de yapıyor
Ben paylaşmadım da kardeşim siteden para çekti 10k burada da çekenler vardır şimdi boş yere merdiven altı muamelesi yapmak istemiyorum ondan arkadaş söyledim zaten öğlene kadar çözülmezse yaz hallederim diye.Knaka valla bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun adamlar böyle bi promosyon çok saçma yinede sen bilirsin paylaşma bence böyle şeyleri hem ugrasmada vakit kaybı
🤣🤣 Lan yabu siteye para atacağına bana 500ü atsaydın 2 baskete sallar 1500 ü çeker cebe koyardım kalan 200 küsüratı da sana tekrar yollardım helalleşirdik . Maksat para kazan
Eminmisin SS atsanaBonusu yeni bende aldım ama yatırım şartı yoktur diyor siz neden yatırım yaptınız anlamadım?
Evet bendede böyle dedi canlı destek değiştirdiler demekki yatırımı kaldırmışlarDeneme Bonusu kazancınızı 2.500₺ yaptıktan sonra minimum 2 sosyal medya hesabımızı takip ettiğinize dair ekran görüntüsünü canlı destek hattımız üzerinden iletmeniz gerekmektedir. Ardından minimum ve maksimum 250₺ çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Yatırım Şartı Bulunmamaktadır
Olum malmısın Sen 250 değil 500 yatır 750 Çek kalan 500ü oyna Çek 750 çektim kalan anaparam İle 12 yaptım çektim az önce kaybetseydimde en kötü ihtimalde 1250 banko kazancım olurdu 750si kardan 500abaparam olurdu 250kar değil Yani 750 kar verdi 500abapara silinmiyor onu oynayıp 12bin yaptım aptal herifAllah için bir daha kumar oynamay
Utanmadın mı çekmeye buraya paylaşmayi geç çekimi vermeye utanmadın mı
Mala anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındırOlum malmısın Sen 250 değil 500 yatır 750 Çek kalan 500ü oyna Çek 750 çektim kalan anaparam İle 12 yaptım çektim az önce kaybetseydimde en kötü ihtimalde 1250 banko kazancım olurdu 750si kardan 500abaparam olurdu 250kar değil Yani 750 kar verdi 500abapara silinmiyor onu oynayıp 12bin yaptım aptal herif
Saka gibi ya 😀 bu siteleri bedavaya falan parasız adamlar mi açıyor. 3000 yap 500 yatır 750 çek böyle bir bonus veren site zaten site olamaz bide bunları nasıl alıyorsunuzBeyler Site Hakkında Sormak İstediğim Birşey Vardı O Sebeple Vede Üye olmayanlar belki görür diye konu açtım sitede yılbaşı Bonusu 2025 freespin almıştım 3000 yapıp 500yatırıp 750 çekim talebi verdim 2 saat oldu ve durum böyle fotoğraf ekte bırakıcam
Bu siteden Çekim Yapan Ödeme Alan Varmı tokatçısı Bu site Ödermi paramı
Sen bana at reis ben sana geri 2 atıyım 10dkyaBana 500 ver ben 1 saate 750 atarım sana
Kardeşim 500 Yatır 750 Çek Kalan 500 İle 1x Çevirip İstediğin Tutarda Çek Dediler Önce 750 Çektim Yatırdığım Parayı 12Bin Yapıp Çektim AnladınmıSaka gibi ya 😀 bu siteleri bedavaya falan parasız adamlar mi açıyor. 3000 yap 500 yatır 750 çek böyle bir bonus veren site zaten site olamaz bide bunları nasıl alıyorsunuz
Bi Akıllı Sizsiniz Kardeşim Sohbeti Okuyun Öyle Yorum YapınO parayı ten atsan fazla yaparsın aklın yokmu senin kararesim yazık ya
Iyi o zaman sana 12.000 tl ödeme yaptıysa site 750 tl ni de öder, boşuna burda konu açmaya gerek yok dedikleri adımları uygula 12.000 den kaçmayan site 750 den mi kacacakKardeşim 500 Yatır 750 Çek Kalan 500 İle 1x Çevirip İstediğin Tutarda Çek Dediler Önce 750 Çektim Yatırdığım Parayı 12Bin Yapıp Çektim Anladınmı