Çok iyi değil kral yapmaişte bunlar hep merak
Çok iyi değil kral yapmaişte bunlar hep merak
8 dakikada izin oldu bakiye 145di 100 verdim 45 sildiler ve IZIN işte. Özetle sağlam oynayınçevirdik ettik 09:00dan sonra ilgili birim kontrol eder o zaman gel dediler bakalım
Almayın şu nalet yerden ben aldım çevirdim paramı yatırmadılar bakiyeye çöktülerCanlıya sorup üye olun arkadaşlar yatırımsız
m.routebet29.com
Bende aldım frebet çevirdim kasam 120 TL oldu çekim verecektim hafta içi eft yapıyoruz hafta içi çeke bilirsiniz dediler pazartesi günü çekim verecem ödeme yapıyorlar mı kesin ona göre umut edeyim çevrimim bittiCanlıya sorup üye olun arkadaşlar yatırımsız
m.routebet29.com
YapiyorlarBende aldım frebet çevirdim kasam 120 TL oldu çekim verecektim hafta içi eft yapıyoruz hafta içi çeke bilirsiniz dediler pazartesi günü çekim verecem ödeme yapıyorlar mı kesin ona göre umut edeyim çevrimim bitti
Paranı yatırdılar mı kardeşim bende bitirirdiö çevrimi hafta içi çeke bilirsinix dediler umut edeyim mi gönderirler mi 100 TL miÇevrim tamam yatarsa yazarım
Ben çekmedin de çekenler var. Oynayıp kaybetme sakınaYa
Paranı yatırdılar mı kardeşim bende bitirirdiö çevrimi hafta içi çeke bilirsinix dediler umut edeyim mi gönderirler mi 100 TL mi
Bi ben yükseltemiyorum herhalde şu kasayı. Kazancın şansın daim olsun..Eyvallah teşekkürler isteyen olursa iki kişiye 20 TL göndere bilirim pazartesi günü çevrimiö kolay oldu bu aralar da çok kazanıyorum isteyen birileri çıkarsa iki kişiye gönderirim 20 TL etrafında ihtiyacı olan varsa söyle kardeşim
6 ay önce bende çektim rahat ol kardeşim kesin net gönderir bu siteBende aldım frebet çevirdim kasam 120 TL oldu çekim verecektim hafta içi eft yapıyoruz hafta içi çeke bilirsiniz dediler pazartesi günü çekim verecem ödeme yapıyorlar mı kesin ona göre umut edeyim çevrimim bitti
Kardeş sen neyin hikayesini yazıyorsun deneme bonusu ödemeleri sadece papara ile yapılıorBende aldım frebet çevirdim kasam 120 TL oldu çekim verecektim hafta içi eft yapıyoruz hafta içi çeke bilirsiniz dediler pazartesi günü çekim verecem ödeme yapıyorlar mı kesin ona göre umut edeyim çevrimim bitti
kural değişti sadece havale eft hafta içiKardeş sen neyin hikayesini yazıyorsun deneme bonusu ödemeleri sadece papara ile yapılıor
Bana destek öyle dedi eft ile yolluyoruz hafta içi 10.17 arası çekim verin dediKardeş sen neyin hikayesini yazıyorsun deneme bonusu ödemeleri sadece papara ile yapılıor
Ben çekmedin de çekenler var. Oynayıp kaybetme sakına
Evet yatırıyolar hemde çok hızlı 100 çekim yaptım geri atıp 480 tl çekim yaptım anında geçiho hesaba, geri kaybettik tabi o ayrıYa
Paranı yatırdılar mı kardeşim bende bitirirdiö çevrimi hafta içi çeke bilirsinix dediler umut edeyim mi gönderirler mi 100 TL mi