- 62
- 15
- 8
Reisim hangi oyunda yaptınÇekim verdim
Reisim hangi oyunda yaptınÇekim verdim
Çekim verdim bakalım ne zaman gelecek
[/Qgeldi mj çekimin usta
Bilader site adamısın diyip mal mal laf atanlar var o yüzdenPaylaşmadan vazgecmiyon anladik Ömer ama konuya şu linki eklemeyide öğren artik be kardeşim Dursun özbek gibisin ha
Dursun ozbek fena koymus icinden gecmis arkadasin gecenin üçünde deneme bonusu konusunda dursun ozbek diye inliyor 😃Paylaşmadan vazgecmiyon anladik Ömer ama konuya şu linki eklemeyide öğren artik be kardeşim Dursun özbek gibisin ha
onu link icin demezler fazla paylasiyorsun onun içindirBilader site adamısın diyip mal mal laf atanlar var o yüzden
Dursun konusmasini öğrensin önce Acun yedi cettinize yeter ayrıcalık için ağlamaya devam edin yapınızı başınıza yıktılar utanmazlarDursun ozbek fena koymus icinden gecmis arkadasin gecenin üçünde deneme bonusu konusunda dursun ozbek diye inliyor 😃
dijj güçlerin oyunu bunlar 😃 az ötede agla biz koymaya devam edecez cunkuDursun konusmasini öğrensin önce Acun yedi cettinize yeter ayrıcalık için ağlamaya devam edin yapınızı başınıza yıktılar utanmazlar
Resmi olarak logonda kullanamadığın hayali profil fotoğrafınla burada salyalarını akıtarak cevap yetiştirmek yerine evinde 3 yediğin maçta daha fazla fark yememen için saçma sapan çalınan penaltıda asıl yapıyı göreceksinDursun konusmasini öğrensin önce Acun yedi cettinize yeter ayrıcalık için ağlamaya devam edin yapınızı başınıza yıktılar utanmazlar
He onlarda insan nolmuskine 😄Aga 1 saati geçti ne bakiye sildiler ne çekimi yolladilar bu site uyuyor mu napıyor ya
Kardeş bir link atar mısınAga 1 saati geçti ne bakiye sildiler ne çekimi yolladilar bu site uyuyor mu napıyor ya
Havale fast 5 dkda ödediler bana diğer yöntemlerle yollamiyorlarAga 1 saati geçti ne bakiye sildiler ne çekimi yolladilar bu site uyuyor mu napıyor ya
Hemen Havale ile bana 5 dk da yolladılar.Aga 1 saati geçti ne bakiye sildiler ne çekimi yolladilar bu site uyuyor mu napıyor ya
Ala alaHavale fast 5 dkda ödediler bana diğer yöntemlerle yollamiyorlar