Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Roxxbet 200 FreeSpin Deneme Bonusu

byarda

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
20
8
YATIRIM FALAN YAPMAYIN BEYLER VERDİKLERİ FREESPİNLERDEN ZATEN Bİ CACIK VERDİKLERİ YOK ZAR ZOR EGT İLE BİN LİRA ÜZERİNE ÇIKARTTIM DURDUK YERE KAZANCI SİLDİLER CANLI DESTEĞE YAZDIĞINIZ ZAMAN KİMLERİN NASIL HİZMET VERDİKLERİNİ ANLIYORSUNUZ VERİLEN CEVAPLARDAN ÇOLUK ÇOCUK BUNLAR AQ

macca06

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
3
3
Kesinlikle üye olmayın herşey ayarlı slotlar sahte yatırım yaptım resmen paraya çöktüler ana paramı çekmek istedim onu bile çektirmedi ler

Gnylmz32

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6
2
3
Konuyu kilitleyin arkadaşlar yatırım yapmayın sakın, böyle saçma bi bonus görmedim bakiyeyi 500 yaptım 500 yatır 1 çek dediler ilkten, sonra yatırım yaptım 500 e düşürdüler 2 kat çevrim yapıp min-max 1000₺ çekebilirsin dediler, kendi paramı neden 2 kat çevirip üstüne bide minimum 1000 yapıp çekmek zorundayım bonusu almasam daha iyi yani

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,618
405
83
Konuyu kilitleyin arkadaşlar yatırım yapmayın sakın, böyle saçma bi bonus görmedim bakiyeyi 500 yaptım 500 yatır 1 çek dediler ilkten, sonra yatırım yaptım 500 e düşürdüler 2 kat çevrim yapıp min-max 1000₺ çekebilirsin dediler, kendi paramı neden 2 kat çevirip üstüne bide minimum 1000 yapıp çekmek zorundayım bonusu almasam daha iyi yani
Geçen gün bana sms geldi bu siteden, 25 TL bet değeri 125 spin 1000 TLye ulaştığınız zaman 500 yatırıp direkt çekebilirsiniz diye. İyimiş dedim, zaten 25 TL spin değerinden 125 liradan bin liraya ulaşırız diye, bi uyuz oldum aslında bu iş niye bu kadar kolay diye. Sweette çevirdim, normalde başka sitede, o para o spinden 1000 TL olurdu. Orda 250 TL verdi, sonra madame Destini ye girdim orda bin yaptım. Ardından 500 yatırdım. Kasayı bine sabitlediler. Minimum ve maksimum 1000 çekiliyormuş sözde, tezgah da burada başlıyor. 1000 çekim talebi verdim reddettiler. Canlı desteğe bağlandım. Yatırdığınız parayı 3 kat çevirmeniz gerek dediler. Üst bakiyeyi sildikleri için, 3 kat çevirdiğim zaman total paradan düşüyor, 1000 hedefinden uzaklaştırıyorlar beni.Kan beynime sıçradı. Hani yatırıp direk çekebiliyordum dedim, kurallarımız böyle dediler, Allah belanızı versin dedim çevrime başladım. Aslında iyi gidiyordum, fakat bir anda beni oyundan atmaya başladılar, çok iyi biliyorum ki, onlar beni oyundan atıyordu, çevrimi canlı desteğe bağlanarak öğrenebilirsiniz diyorlar ne kadar kaldığını söylemiyorlar, ben toplayarak gidiyorum durmadan oyundan atıyorlar. Canlıya bağlandım tekrar beni oyundan atmayın şerefsizlik yapmayın bırakın şunu çevireyim lanet olsun hepinize dedim. Oyundan atılma kesildi. Topladım ettim, eminim ki çevrimi bitirdim, şansıma başardım her türlü hilelerine rağmen. Tekrar çekim verdim. 600 daha çevrim yapılması gerek yazıyordu red sebebinde, canlı desteğe bağlandım, bitmemiş dediler ne kadar adi bir siteymişsiniz siz lanet olsun hepinize dedim, onu da bitirdim, tekrar red yedim, 350 daha çevirmeniz gerek dediler, onu da çevirdim son 250 daha çıkardılar parayı da 600 lere düşürmeyi başardılar, sonra ben de sinir krizi geçirir vaziyette hepsini kaybedip hepsine lanet okuyup vurdum kafayı yattım.Kısacası burası böyle bir site.