Bu sorunun cevabı @erhanbey22 de
Gülüş bedelini erhanın payfixe attın mı dostumarkadaşlar kahkaha atarak okudum yorumlarınızı siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün
hemen kdv ve atık su bedeli ile birlikte atıyorumGülüş bedelini erhanın payfixe attın mı dostum
@erhanbey22 ağa balık takılmış dost kancayı bi çıkar da kovaya at bakalımhemen kdv ve atık su bedeli ile birlikte atıyorum
tekila pahalı dost varsa duz 500 atsın@erhanbey22 ağa balık takılmış dost kancayı bi çıkar da kovaya at bakalım
Şımarma dost 50 50 gecemizi kurtarır dmye bi payfix sıkıştır bakalım dostumuzatekila pahalı dost varsa duz 500 atsın
110 var kesıntıyıde atsın madem dostŞımarma dost 50 50 gecemizi kurtarır dmye bi payfix sıkıştır bakalım dostumuza
kanka 20 liram varda sen bana 480 at ben sana düz 500 atayım olurmutekila pahalı dost varsa duz 500 atsın
bak ısıne dost o 20 lıradan da olcan sımdı daha bızı tanımamısınkanka 20 liram varda sen bana 480 at ben sana düz 500 atayım olurmu
Hayırlı geceler dostum hiç buraya gelmedin seni görmedik tmmkanka 20 liram varda sen bana 480 at ben sana düz 500 atayım olurmu
bu forumda 4 yıldır varım sence sizi ne kadar tanıyorumdur bi düşün bakalım hesabın yeni olduğuna bakmayın diğer hesaplar banlı eski sponsorlara sövdüğüm içinbak ısıne dost o 20 lıradan da olcan sımdı daha bızı tanımamısın
Biri payfixmi dedi en sewdigimŞımarma dost 50 50 gecemizi kurtarır dmye bi payfix sıkıştır bakalım dostumuza
Bunu burda acıkladıgın ıcın sabah uyandıgında yeni hesap açmak zorunda kalcan dost hayırlı geceler dilerimevo bu hafta önce bana parayı verdi hanıma karpuz çekirdek ayrıştırıcısına kadar aldım
bu forumda 4 yıldır varım sence sizi ne kadar tanıyorumdur bi düşün bakalım hesabın yeni olduğuna bakmayın diğer hesaplar banlı eski sponsorlara sövdüğüm için
Benim gibi nisantasinin baba bortacinosunu tadin 5 kg lik baba bortacinotekila pahalı dost varsa duz 500 atsın
tamam dost bızı tanıyosan 20 lazım acıl atta bırazdan atıcaz cekım yapıpevo bu hafta önce bana parayı verdi hanıma karpuz çekirdek ayrıştırıcısına kadar aldım
bu forumda 4 yıldır varım sence sizi ne kadar tanıyorumdur bi düşün bakalım hesabın yeni olduğuna bakmayın diğer hesaplar banlı eski sponsorlara sövdüğüm için
helal dayı baba bortacına culardan kımse kalmadıBenim gibi nisantasinin baba bortacinosunu tadin 5 kg lik baba bortacino