Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rulet Hakkında

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
974
797
93
Yemin ediyorum bu kadarı Zihin kasarlasmasi pes dedirticek artik Evolution saglayicisinda normal rulet oynuyorum neyden tam olarak kaynaklandığını bilmiyorum 2 defa videoreviev yani video tekrarını izleyip topun yerini değiştirdiler, Top 5 e geldi 19 A aldılar geri top sonucta 5 e düştü 5 kazanmış sayılması gerekmiyor mu 2 defa aynı şeyi yaptilar neye göre yapılıyor bu bilgisi olan var mı ? Bu bı hile mi Turkce Rulet' de oldu bu belki gören vardır.

Sadece merak ettiğim için böyle bir konu açtım

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,107
252
83
Bende de oldu Auto rulette çok başıma geldi mesela 16 ya oynadım top düşüyor ama 16 yu saymıyor tekrar çeviriyor topu hile yapıyorlar

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,104
630
113
Rulet top çevirim sayısı olmazsa oyun tekrarlanır

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
653
255
63
Yemin ediyorum bu kadarı Zihin kasarlasmasi pes dedirticek artik Evolution saglayicisinda normal rulet oynuyorum neyden tam olarak kaynaklandığını bilmiyorum 2 defa videoreviev yani video tekrarını izleyip topun yerini değiştirdiler, Top 5 e geldi 19 A aldılar geri top sonucta 5 e düştü 5 kazanmış sayılması gerekmiyor mu 2 defa aynı şeyi yaptilar neye göre yapılıyor bu bilgisi olan var mı ? Bu bı hile mi Turkce Rulet' de oldu bu belki gören vardır.

Blaise Pascal bile kendi yaptığı icat yüzünden para kaybetmiş dostum biz nasıl kazanalım :)

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63

bugun benimde böyle basıma slotta geldi salakça bi durum. 600 tl yatırım yaptım 1 tl betten 700 adet zeusta döndürme yaptım bir defa bile spine girmedi mal mal oturdum ekranı izledim

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
257
63

bide aynısını rulette geçen girim dedim bilmem etmem 100 tl vardı hesapta 23 bastım 50 tl 50 tlde siyah renge bastım. top 23 geldi ama hesaba yansımadı nakit bende artık yeter dedim