aynen şirket falan kurarlar bunlar üstümüze üye olmayın bence ben oldum da çok didiklemicemEvrak topluyorlar gondermeyin arkadaslar odemiyorlar parayi 230 tl tutturdum 100 tl icin wapsap jatti kufur ediyor sakin uzak durun
Tebrikler kardes kendi kendinize oynamaya devam edin sizarkadaşlar boş boş her siteye iyi değil demeyelim. 100 tl deneme bonusu ile çekim yaptım bu siteye sonra 100 tlyi yatırım yaptım 60 tl bonus aldım 1000 tl kazandım çektim. çekimim 5 dk sürmedi attılar parayı sağlam site yani kötüleyenler kesin üye olamayan 24 yaş altı kişilerdir. site sağlam arkadaşlar
pardon ?Tebrikler kardes kendi kendinize oynamaya devam edin siz
Ne pardonu her yere s10 reklamı yapıyorsunpardon ?
neyin reklamı arkadaşım. bir bak yazılarıma kime ne reklamı yapmışım...Ne pardonu her yere s10 reklamı yapıyorsun
arkadaşım zaten üye olamazsın sen bu siteye, fotoğrafına bakılırsa yaşın yetmiyor sanırımAsla yatırım yapmam bu siteye
kimlik yollamak istemiyorsan deneme bonusu kovalamayacaksın. ben kimlik yolladım deneme bonusu ile 100tl çektim sonra çektiğim 100tlyi tekrar yatırdım 60 tl yatırım bonusu aldım, 160 lirayı 1000 tl yaptım çektim ne kimliğimi avladılar nede beni, lutfen bilip bilmeden her site için yorum yapmayalımBu site kimlik avcısı diyeyim başınız belaya girer
NOT: Deneme Bonusundan kazanç elde eden üyelerimiz 24 yaş üstü olduğunu Tarafımıza yollayacakları evrak ile Belgelemeleri Gerekmektedir. ( KİMLİK BELGESİ