- 553
- 189
- 43
Vay be abim burada da mı karşılaşacaktık 😅 ben sabırlıcıyım bilirsin. Dipnot: Vedat
Anlamadım tanışıyormuyuz yoksa sevdiğin bı kisrakmiydi..
Vay be abim burada da mı karşılaşacaktık 😅 ben sabırlıcıyım bilirsin. Dipnot: Vedat
Anlamadım tanışıyormuyuz yoksa sevdiğin bı kisrakmiydi..
Kaneko.blanchard yavrusu evinize hoşgeldin..KANEKO be kardeşim at hayla aşım yapıyor ne yavrular verdi sabırlı ribella bir tane koşan yavrusu yok
Yetiştiricisi misin yoksa üzerine koşan mı eğer üzerine koşan ise çok yakından tanışıyoruz
Eyüp u tanıyormusunYahu abicim Vedat diyorum Vedat ) Oğuzlu Vedat 🤣🤣🤣
Çok yakından tanıyorum ve seni Eyüp abi sanıyorum sabahtan beri 🤣Eyüp u tanıyormusun
Kardeşim benimÇok yakından tanıyorum ve seni Eyüp abi sanıyorum sabahtan beri 🤣
Oha abi memnun oldum keşke Eyüp abim çıksaydınKardeşim benim
Bende kardeşim Eyüp e yazım bakım taniyormu seniOha abi memnun oldum keşke Eyüp abim çıksaydın
Yaz yaz Oğuz dersen anında tanır ama ben senden önce davrandım kusuruma bakma artık 🙄 çok memnun oldum daha 3 4 ay önce beraberdik abimle uzun zamandır tanırım çok severim kendisiniBende kardeşim Eyüp e yazım bakım taniyormu seni
Sordum simdi bakım ne dicekYaz yaz Oğuz dersen anında tanır ama ben senden önce davrandım kusuruma bakma artık 🙄 çok memnun oldum daha 3 4 ay önce beraberdik abimle uzun zamandır tanırım çok severim kendisini