- 1,188
- 755
- 113
Halis Karataş faktörüyle Sabırlı diyorum ama Ribellada özel bir kısraktı
Kral valla helal olsun her gün görüyom şu fotoğrafı bi konunun altına atacak yer buluyon 🤣Ben ribellaciyim ilk izlediğim attı görsel de ki gün ribella 1. Sabırlı 2.olmustu
Yarın sendeyimHasım yerim şimdi sabırlıyı 50 kere payfix yazdırdın bize hani nerde bizim para
😀 pusudayim kankaKral valla helal olsun her gün görüyom şu fotoğrafı bi konunun altına atacak yer buluyon 🤣
Hatirliyon mu la o kadarSon 4 düzlüge gelirken gül batur birinci şah batur sondan geliyor gül batur birinci şah batur geliyor. Gül batur birinci geliyoo 10. yıl gazi koşusunu süyleyman atlıyla gül batur alıyo gül batur alıyo
Çat patHatirliyon mu la o kadar
Ribella diyen sütünü içip erkenden uyusun salocumRibella demeyen gitsin annesiyle barbie oynasın
Olum annemi mi uyandırayım simdi yaRibella demeyen gitsin annesiyle barbie oynasın
Hava yağmurlu ise hücum derimSabirli
Sikik sikik konusmaRibella demeyen gitsin annesiyle barbie oynasın
Arap değildi canım o malesefArap atlarından Yavuzhan ^.^ Hep ingilizler olmaz
Küfür mü ettim ben şimdi cidden ayıp ediyorsun ribella sabırlıdan 1 üst gömlekti dişi olmasına rağmen neler yaptığı ortada neden sövüyorsunSikik sikik konusma
Bildirmedim rapor olarak beklemediğim hareketler dost küfür yokSikik sikik konusma