- 8,343
- 3,137
- 113
İnsan insana her zaman muhtaç bugün sen paralı olursun yarın da parasız ama ne oldu yine birine ihtiyaç duydun bu işler böyle hepİstemezsen alamazsin insan insana her zaman muhtactir sen nasıl bı insan olmak istiyorsun
İnsan insana her zaman muhtaç bugün sen paralı olursun yarın da parasız ama ne oldu yine birine ihtiyaç duydun bu işler böyle hepİstemezsen alamazsin insan insana her zaman muhtactir sen nasıl bı insan olmak istiyorsun
Haklısın sana katılıyorum dostumİnsan insana her zaman muhtaç bugün sen paralı olursun yarın da parasız ama ne oldu yine birine ihtiyaç duydun bu işler böyle hep
Hadi inşallah reis60 yaptık işte bakalım Dünü unutursak bugün de bi 10 kaybım vardı totalde bugün 20k kâr yaptık. Toplam param 200k oldugu zaman 50k sını dün bi arktan borç aldım onu atçam, 150k da kendi param zaten.. Fit olcam amacım dünkü zararı kurtarmak..
Ben 1993 den beri 🤣🤣2006dan beri konudayim
Takip önemsiz sanırım reis beğeni yetiyor demi@Shellac 6 kişi 100 TL yapabilirmiyiz bir Ara Çekiliş ? Sonra 150-200k ya ulaşırsak asıl Çekiliş olcak.
100 lirayi 10 tl olarak basıp 1k yap sana nude atcamTakip önemsiz sanırım reis beğeni yetiyor demi
Ooo -5Ben 1993 den beri 🤣🤣
İddia.makamı sensin knk sen yap100 lirayi 10 tl olarak basıp 1k yap sana nude atcam
60k çekim bekleniyor şuanSon durum
Gelir 1 saate60k çekim bekleniyor şuan
ÖdendiGelir 1 saate
Seni Ciddiye alsam yapardim da o büllük yok sende vermezdin parayıİddia.makamı sensin knk sen yap
Reis @Shellac müsait değil heralde takip eden burda olan 5-6 kişi var zaten mesajını beğenelim olmaz mi60k çekim bekleniyor şuan
EkiKorktum bir an Betriyal'de bizim 30k yı alp başka yerde 100k mı yapmaya çalışıyor diye