Şaka be dost biliyon forumda para konuları hep şakasına yapılırAga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işte
Şaka be dost biliyon forumda para konuları hep şakasına yapılırAga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işte
Adam başı ne kadar dağıttın ki reisAga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işte
bu gece rahat uyuda sinerji kolay reis🙏😂Para @dost 'a gönderilmiştir..
Herkese bol şanslar diliyorum.. Sinerjiniz ve desteğiniz için çok teşekkürler, hepinizi seviyorum ♥ 🙏
Bana mesaj atmadın bu dağıtım sayılmaz 😀Aga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işte
Sabri kardeşim kesene bereket olsunAga 47k para kaldı şuan bana idare edin Valla yüksek hedefimize ulaşsak çok daha iyi olcaktı ama yinede yaptım bi dağıtım işte
200 x 16Adam başı ne kadar dağıttın ki reis
SjjsjfhajajajsYaw allah için bu dm nasıl kapanıyor
16 kişi içinde nasıl olmam tekrar bak 😀200 x 16
Adam 32 k dağıtmış dağılın Allah için200 x 16
Zarardayım bide kârda değiliz.. Bizde çok parasız kaldığımız için halden anlarız. Elimden bu geldi valla yine eksideyim 40k attım onla devam etçemAdam 32 k dağıtmış dağılın Allah için
3.2 değil mi laAdam 32 k dağıtmış dağılın Allah için
@İmParaThor bu arkadaşı yazmadın mı kanka buna gönder arttıysaBeyler herkese gönderildi 2 tane iban atacağım kişi kaldı bana gelmedi diyen varsa dm atsın tekrardan. Liste dışı yazmayın lütfen sövecem en sonunda sşnirleniyorum
Saol geldi kesene bereketBeyler herkese gönderildi 2 tane iban atacağım kişi kaldı bana gelmedi diyen varsa dm atsın tekrardan. Liste dışı yazmayın lütfen sövecem en sonunda sşnirleniyorum
Aga böle giderse cepten vercem ben 16x200 attın bana zaten@İmParaThor bu arkadaşı yazmadın mı kanka buna gönder arttıysa
Ben olsam 27 payfix atardım belki de 25 kesinti onlara aitZarardayım bide kârda değiliz.. Bizde çok parasız kaldığımız için halden anlarız. Elimden bu geldi valla yine eksideyim 40k attım onla devam etçem
3.2 değil mi la
Ona atmasan keşke@İmParaThor bu arkadaşı yazmadın mı kanka buna gönder arttıysa