- 1,527
- 748
- 113
Forum herkesin forumu sana dusmedi Ben sadece yonetime yardimci oluyorum daha iyi bir forum icinSen benim le muhattap olma sen karı gibi laf sokar sonra karı gibi sikayet eden birisin oyuzden konudanda uzaklas
Forum herkesin forumu sana dusmedi Ben sadece yonetime yardimci oluyorum daha iyi bir forum icinSen benim le muhattap olma sen karı gibi laf sokar sonra karı gibi sikayet eden birisin oyuzden konudanda uzaklas
Oyle yooook çıkar vur masaya girelim beraberKazanirsan ortak olurum
Hellal olsunOda olur be yurtdışından maç aldim nba parayi koyalim hele
Ortak olcaksan vur mali gorelimHellal olsun
Çıkarıp vuran yerlerim ağrıyor yoksa vurmaktan asla cekinmemOyle yooook çıkar vur masaya girelim beraber
kafamizi degismeszek bi 6 yil daha 31e devam ederizBen bunu 6 senedir yapıyorum bi bok olmuyo
bende daha cok baş ağrisi yapiyor31 iyidir baş ağrısını önler
2.3 gündür takip ettigim bi dayı var yurtdışı kaynaklı koyuyo genelde gecen bi trae young yatırdı koca macta 10 şut denediÇıkarıp vuran yerlerim ağrıyor yoksa vurmaktan asla cekinmem
nerde yedin paralari soyleBeni başkan seçerseniz her gün birr 70lik rakı her eve bedava. Meze karışmam
Oda olur yenur omega 5bende daha cok baş ağrisi yapiyor
Basket tenis ilgilenmiyorum şuan sadece Nova- Bozumu daha ileriye taşımakla uğraşıyorum 😂2.3 gündür takip ettigim bi dayı var yurtdışı kaynaklı koyuyo genelde gecen bi trae young yatırdı koca macta 10 şut denedi
Beni tezgaha getirdiler ya bozum 3 ay sonra odemeliydi normalde oyle biliyodum bubay taksit geldi hemen oto çekmeye çalışıyolarBasket tenis ilgilenmiyorum şuan sadece Nova- Bozumu daha ileriye taşımakla uğraşıyorum 😂
Bali bali baliTinerden
Taksit ödemeyle alakalı bir bilgim yok sully 😂😂Beni tezgaha getirdiler ya bozum 3 ay sonra odemeliydi normalde oyle biliyodum bubay taksit geldi hemen oto çekmeye çalışıyolar
Sana zamaninda teklifyaptik almadin bunu erken kaparsam limit yükselir miTaksit ödemeyle alakalı bir bilgim yok sully 😂😂
Olabilir 5-10 k uğraşmıyorum bana birşey bırakmıyor min 30 kSana zamaninda teklifyaptik almadin bunu erken kaparsam limit yükselir mi
Yukselincr görüşelimOlabilir 5-10 k uğraşmıyorum bana birşey bırakmıyor min 30 k