- 532
- 151
- 43
Merhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
Standart bi raporsa çok ucuz hatta ücretsiz olabilirMerhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
Özel hastaneden alınacak standart derken yaniStandart bi raporsa çok ucuz hatta ücretsiz olabilir
Dost yerine göre alacağın rapora göre değişir ben 2 ay önce filan ağır iş filan raporuna Kayseri'de özel yerde 600 lira vermiştimMerhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
Aile hekiminden alınmıyor galiba uzun sürüyor o birde sanırımAile hekiminden al bedava
Ozel hastaneden istediyse minimum 500 liradir neler istedigine gore daha fazla da olabilir is yerinin anlasmani hastanesi vardir mutlakaMerhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
Yok alınıyor ben evlilik için aldım 1 günde çıktı sonuçlar ama işe giriş için oda 1 gün falan sürer kan örnekleri aynı gün lanaratyvara gidiyor ertesi sabah sisteme düşüyor zatenAile hekiminden alınmıyor galiba uzun sürüyor o birde sanırım
Yokmuş anlaştıgıOzel hastaneden istediyse minimum 500 liradir neler istedigine gore daha fazla da olabilir is yerinin anlasmani hastanesi vardir mutlaka
Devlet hastanesinden de alabilirsinAile hekiminden alınmıyor galiba uzun sürüyor o birde sanırım
Özel hastaneden mi olacak dedilerYokmuş anlaştıgı
Oda üzün sürer sanırım 1 günde çıkmazDevlet hastanesinden de alabilirsin
HayırÖzel hastaneden mi olacak dediler
Çıkar çok önemli şeyler değil 5 dk lık standart işlerOda üzün sürer sanırım 1 günde çıkmaz
Evet oyle ama istiyorlar yine işteValla işin doğrusu ben bedavaya yaptırdım ama hemen ilk işe girişte yaptırmak normalde lazım bazıları şart koşmuyor bazı arkadaşlar işe başlama tarihi verdikleri için yaptıramamıştı kimse de sonradan istemedi adam evraksız çalışıyor o sağlık raporu şirketin tozlu raflarında duracak bi bok olduğu yok sanki devlet denetliyor
Devletten al git o zaman biraz yogun yorucu olur ama param var beklemeyi sevmiyorum diyosan ozelden hallet
Param var da kaç para oldıgunu bilmiyorum işte sorim dedim ondan dolayıDevletten al git o zaman biraz yogun yorucu olur ama param var beklemeyi sevmiyorum diyosan ozelden hallet
Kapsamlı rapor değilse akciğer flmi gaita kültür kan grubu vs şeyler istemiyosa sadece sağlık raporuysa aile hekiminden ve devlet hastanelerinden ucuz hatta bedavaya alırsın