- 532
- 151
- 43
Kapsamlı degıl sanırım okadarKapsamlı rapor değilse akciğer flmi gaita kültür kan grubu vs şeyler istemiyosa sadece sağlık raporuysa aile hekiminden ve devlet hastanelerinden ucuz hatta bedavaya alırsın
Kapsamlı degıl sanırım okadarKapsamlı rapor değilse akciğer flmi gaita kültür kan grubu vs şeyler istemiyosa sadece sağlık raporuysa aile hekiminden ve devlet hastanelerinden ucuz hatta bedavaya alırsın
Gidip sorman lazim hepsinde farkli gecen ay arkadasim almisti kan grubu akciger goz ve solunum 580 ödemişti özeldeParam var da kaç para oldıgunu bilmiyorum işte sorim dedim ondan dolayı
Vay aq anlassak işe gidemicez demekki sağlık raporu çıkaramadigimiz icinGidip sorman lazim hepsinde farkli gecen ay arkadasim almisti kan grubu akciger goz ve solunum 580 ödemişti özelde
Tesekkur edermGidip sorman lazim hepsinde farkli gecen ay arkadasim almisti kan grubu akciger goz ve solunum 580 ödemişti özelde
Sana bi liste vermişlerdir bunları bunları getir diye orda ne diye yazıyo raporKapsamlı degıl sanırım okadar
Minumum 200. TL hangi il dost İzmir'de öyleMerhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
Oyle hocam hepsi pahali ben bi saglik sorunu icin gittim gecen gun onumde birisi vardi ehliyet icin rapor aldi 2 dakikada cikarip verdiler ona bile 430 lira aldilar pahali ama bir yandan da devlet hastanesine gidiyosun ilgilenmiyolar yillar once bir rahatsizliktan devlete gittim sorun yok dediler gece rahatsizlandim ameliyat oldum o derece guvenim yok devlet hastanesineVay aq anlassak işe gidemicez demekki sağlık raporu çıkaramadigimiz icin
Rica ederimTesekkur ederm
Bazı yerler ücretli bazı yerler ücretsiz..Merhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
En az 300 TL gider özel Saglık raporuMerhaba arkadas lar işe gircem saglık raporu istediler fiyatını bilen varmı acaba
İnanılmaz açıklayıcı oldu MüthişBazı yerler ücretli bazı yerler ücretsiz..
verem savaş dispanseri ücretsiz veriyorBazı yerler ücretli bazı yerler ücretsiz..
Tesekkur edermEn az 300 TL gider özel Saglık raporu
BursaMinumum 200. TL hangi il dost İzmir'de öyle
@SULLYverem savaş dispanseri ücretsiz veriyor
Esselaaaaaa
Devlet bedava ya veriyor muşDevlet hastenesi 300 falan istıyır
Dediğim gibi en az 200 var yani 200 ile 400 arası tutar
Belden üstü muayene ucretsiz galiba 🤣İnanılmaz açıklayıcı oldu Müthiş