- 14,486
- 7,563
- 113
Kalan 26
???? Ona göre göndereyim ben çıkacağım arkadaşlarO saydığım 4 dostan birine atsam dağıtımı yapar mı?
Olur dost yaparm ben???? Ona göre göndereyim ben çıkacağım arkadaşlar
Reis dün geceden bana da atacak tin ihtiyacım olmasa inan yüzsüzlük yapmam???? Ona göre göndereyim ben çıkacağım arkadaşlar
Sağolasın dost ben senin paparana 600₺ atayım sen 150 olarak dağıt diğer 3 arkadaşlarada sağol varol.Maçı beklemeyin daha ben atayım şimdi işim var seri giremem çünküOlur dost yaparm ben
Tmmdir dost nasil dersenSağolasın dost ben senin paparana 600₺ atayım sen 150 olarak dağıt diğer 3 arkadaşlarada sağol varol.Maçı beklemeyin daha ben atayım şimdi işim var seri giremem çünkü
Bu arkadaşada 100₺ at dost.700 göndereceğim şimdi sanaReis dün geceden bana da atacak tin ihtiyacım olmasa inan yüzsüzlük yapmam
TmmdirBu arkadaşada 100₺ at dost.700 göndereceğim şimdi sana
Şah dost 1 baksan???? Ona göre göndereyim ben çıkacağım arkadaşlar
Reis bana da atacakmış dün sen dedin diye yazıyorum daha da yazmam yeterince yüzsüzlük yapmış.oldum bide forum kurallarından dolayo ban yemek istemeiyorimSağolasın dost ben senin paparana 600₺ atayım sen 150 olarak dağıt diğer 3 arkadaşlarada sağol varol.Maçı beklemeyin daha ben atayım şimdi işim var seri giremem çünkü