Elimde az günah yazan makina var ilgilenirseniz dm den ulaşınBugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi olay yanmaz kefen muhabbeti . Buna inanıp alan insanlar vardı
Elimde az günah yazan makina var ilgilenirseniz dm den ulaşınBugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi olay yanmaz kefen muhabbeti . Buna inanıp alan insanlar vardı
talip olabilirimElimde az günah yazan makina var ilgilenirseniz dm den ulaşın
Benim günah seviyesi şuan %59.5 da 50 den düşünce sana vereyim dostumtalip olabilirim
anlaştıkBenim günah seviyesi şuan %59.5 da 50 den düşünce sana vereyim dostum
Alandanda satandanda allah razı olsun denir buna , tuhaf bir ticaret, aslinda adamin dedigine gore. Herkesmemnundu hic sikayet almadik diyor, adanada da zemzem suyu kuyusu olabilir ,😁çini geçtik sahtecilik konusunda sahte zemzem suyu nedir arkadaş
Zemzem suyunu çeşme suyu ekleyerek çoğalttı! İfadesi ortaya çıktı: Bu suların sahte olduğunu düşünmüyorum - Son Dakika Flaş Haberler
15 bin litre yakalatmış onun 2 katıda satmıştır belki benim evdeki suda sahte olabilir içime kurt düştü bakAlandanda satandanda allah razı olsun denir buna , tuhaf bir ticaret, aslinda adamin dedigine gore. Herkesmemnundu hic sikayet almadik diyor, adanada da zemzem suyu kuyusu olabilir ,😁
Adam tüm ülkeye ben sattım diyor 😅15 bin litre yakalatmış onun 2 katıda satmıştır belki benim evdeki suda sahte olabilir içime kurt düştü bak