- 34,552
- 19,154
- 113
gelmez aw şans yok bizde 1 gün alırız 29 gün veririz sabır yok bizde anca veririzolmuyor, olmadı bu gidişle olmayacak
kuponlar ne zaman wonlayacak
sağlık olsun arkadaşlar desteğniz içn teşekkürler ...
gelmez aw şans yok bizde 1 gün alırız 29 gün veririz sabır yok bizde anca veririzolmuyor, olmadı bu gidişle olmayacak
kuponlar ne zaman wonlayacak
sağlık olsun arkadaşlar desteğniz içn teşekkürler ...
Yine noldu awgelmez aw şans yok bizde 1 gün alırız 29 gün veririz sabır yok bizde anca veririz
bu çapsızlık bitirdi bizi awYine noldu aw
Ya dun sabh 1.2 saatte 50 yi 1000 yptim lan ceksene aw ceksene aksama bi ton mac var cek aptal.gittik durtuyoya mnykda mac buldum 82.79 197 ust cin ligi.her per 60 atiyolar son per 26.6 hala ordayim awbu çapsızlık bitirdi bizi aw
işte diyom ya sabır yok sabır şansla alakası yokYa dun sabh 1.2 saatte 50 yi 1000 yptim lan ceksene aw ceksene aksama bi ton mac var cek aptal.gittik durtuyoya mnykda mac buldum 82.79 197 ust cin ligi.her per 60 atiyolar son per 26.6 hala ordayim aw
Sabir beklesek aw paraninişte diyom ya sabır yok sabır şansla alakası yok
bin olunca< elimiz ayağımız titriyor oynamak için can atıyoruz hiç maç olmasa tazı oynuyoruzSabir beklesek aw paranin
günde 1 maça tek atsan sağlam kasayla zarar etmezsin asla 10 maç çıkarıyoz 1 -2 maçtan yatıyoz önce bu çapsızlık bitmeliY ediyorum 2.3 gunde bir oynsak ay sonu 10 kgaranti cepte idda ediyorum ya
Az sermayeyle olur o minumum 3.5 binde paran olck aynen dedigini uygulicazgünde 1 maça tek atsan sağlam kasayla zarar etmezsin asla 10 maç çıkarıyoz 1 -2 maçtan yatıyoz önce bu çapsızlık bitmeli
şu ay bitse de rahatlasak aw zehir oldu kasım aralıkAz sermayeyle olur o minumum 3.5 binde paran olck aynen dedigini uygulicaz
Aynen 18 ocsk dogum gunu falan sagdan soldan bisiler gelir maaslara zam falan dur bkalim kredi borcunu bi rhtltdam cok oduyorum ya 12 bin ktedi oduyorum 7 tane var bitmiyo awşu ay bitse de rahatlasak aw zehir oldu kasım aralık
İse gir iseşu ay bitse de rahatlasak aw zehir oldu kasım aralık
heryerden çekmişiz aw bizi şubeye almıyorlar artıkAynen 18 ocsk dogum gunu falan sagdan soldan bisiler gelir maaslara zam falan dur bkalim kredi borcunu bi rhtltdam cok oduyorum ya 12 bin ktedi oduyorum 7 tane var bitmiyo aw
çalışıyom zaten şuanİse gir ise
Ha iyi bariçalışıyom zaten şuan
12 kumarın zaiyatımı kralBu ay 16 aldik 12 si krefiye aw
Ah ahh akilsiz basin cezalari