Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sahtiyan | Kasa 2000 Hedef 20000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
13,154
113
Bende kasimda vbetden alip kapattircam hesabi gecen yatirdigim parayi 1 kat cevirip tronla cekdiler cok koydu

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
13,154
113
Gercekden kendileri.yapmiyolarsa cozum olarak coin cekimlerinde once maille kendi adina olan ekran goruntu isteyebilirler onleme amacli

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
13,154
113
Zirt pirt giris degistigi icin kapatmisdim 2fayi ama anlamaliydim biseyler oldugunu cunku son 2 gundur paso cikis oluyodu ben giriyorum 2 dk sonra cikis oluyodu

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
67,546
39,867
113
Gercekden kendileri.yapmiyolarsa cozum olarak coin cekimlerinde once maille kendi adina olan ekran goruntu isteyebilirler onleme amacli
Simdi gercekleri konusacak olursak bence buna ihtiyaclari yok amac güvenlik önlemini artirmak 2 fa yi actirmak kendileri yapiyorlarsa bile sebep para degil cunku bu olaylarda kaybettikleri müşteri baya fazla

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
67,546
39,867
113
Zirt pirt giris degistigi icin kapatmisdim 2fayi ama anlamaliydim biseyler oldugunu cunku son 2 gundur paso cikis oluyodu ben giriyorum 2 dk sonra cikis oluyodu
Iste ben her girdigimde ayri kodla giriyorum bu sekilde bisey olursa zaten daha ugramam ama sanmiyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
67,546
39,867
113
Simdi gercekleri konusacak olursak bence buna ihtiyaclari yok amac güvenlik önlemini artirmak 2 fa yi actirmak kendileri yapiyorlarsa bile sebep para degil cunku bu olaylarda kaybettikleri müşteri baya fazla
Bu arada 2 fa acik degilken ben hesaptayken 3 4 k bakiye erittiler slotta ona ragmen bunlari soyluyorum

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,309
13,154
113
Evet buda mantikli geliyor ama onlem alicaksin vardir illa baska cozumu bunun. dedigim gibi cekim olayinin daha cok ustunde durucaklar mesela timebetde cekim yapmak istediginde sms ile onayliyorsun bunu yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...