- 67,546
- 39,867
- 113
Aynen biliyorumda gecen misal biri güzel diye bir tenisçi atmisti korktuk awBaskan ayarladi boyle bi ara kupon paylasiyolardi cepciler hangi site oldugunu cozup hesap patlatmaya calisiyodu ondan boyle😀
Aynen biliyorumda gecen misal biri güzel diye bir tenisçi atmisti korktuk awBaskan ayarladi boyle bi ara kupon paylasiyolardi cepciler hangi site oldugunu cozup hesap patlatmaya calisiyodu ondan boyle😀
Onu bekliyorum da o mesaj sabahta gelebilirİçim geçmiş dostlar der şimdi
Heryer no bonus yapıo bonus alamıcam ben heral bu sene2 haftaya dogum gunum voleyi o gün vurucam işte
Vbet cok sıkayet olıyo bu araBende kasimda vbetden alip kapattircam hesabi gecen yatirdigim parayi 1 kat cevirip tronla cekdiler cok koydu
2 fa acikmiydiBende kasimda vbetden alip kapattircam hesabi gecen yatirdigim parayi 1 kat cevirip tronla cekdiler cok koydu
Biz hep verdigimiz icin no bonusluk bir durum yok dostHeryer no bonus yapıo bonus alamıcam ben heral bu sene
Simdi gercekleri konusacak olursak bence buna ihtiyaclari yok amac güvenlik önlemini artirmak 2 fa yi actirmak kendileri yapiyorlarsa bile sebep para degil cunku bu olaylarda kaybettikleri müşteri baya fazlaGercekden kendileri.yapmiyolarsa cozum olarak coin cekimlerinde once maille kendi adina olan ekran goruntu isteyebilirler onleme amacli
Iste ben her girdigimde ayri kodla giriyorum bu sekilde bisey olursa zaten daha ugramam ama sanmiyorumZirt pirt giris degistigi icin kapatmisdim 2fayi ama anlamaliydim biseyler oldugunu cunku son 2 gundur paso cikis oluyodu ben giriyorum 2 dk sonra cikis oluyodu
Bu arada 2 fa acik degilken ben hesaptayken 3 4 k bakiye erittiler slotta ona ragmen bunlari soyluyorumSimdi gercekleri konusacak olursak bence buna ihtiyaclari yok amac güvenlik önlemini artirmak 2 fa yi actirmak kendileri yapiyorlarsa bile sebep para degil cunku bu olaylarda kaybettikleri müşteri baya fazla
Vbet mıBu arada 2 fa acik degilken ben hesaptayken 3 4 k bakiye erittiler slotta ona ragmen bunlari soyluyorum
Evet buda mantikli geliyor ama onlem alicaksin vardir illa baska cozumu bunun. dedigim gibi cekim olayinin daha cok ustunde durucaklar mesela timebetde cekim yapmak istediginde sms ile onayliyorsun bunu yapabilirsinSimdi gercekleri konusacak olursak bence buna ihtiyaclari yok amac güvenlik önlemini artirmak 2 fa yi actirmak kendileri yapiyorlarsa bile sebep para degil cunku bu olaylarda kaybettikleri müşteri baya fazla
AynenVbet mı