- 34,891
- 17,518
- 113
İlk adım basit won tebrikler
Bi iyi bi kötü hic sorma bugün güzel bi kazanç vardı sonra basket alt oynadım 3.çeyrek 44 attı 133 baremde son çeyrek e 22 kaldi baya sağlam kaybettim ordanİşler kesat mı dogan
Bol şanslar başkanMerhaba dostlar önceki konuda kazanç tatmin edici olmadığı için kimseye ulaşamadım
Burada hedefe ulaşırsak takip edenlere Dmden ulaşırım
Şans yanımızda olsun
Kalpten çok g*te benzemiş doktor ürolog değildin sen hayırdır@Sahtiyan hastanede nöbetteyim, takip edemeyeceğim beni dahilde etme sadece şans dilemek istedim. <3
bugün çok yoğundu gibiyim enişte ondan öyle benzemiştirKalpten çok g*te benzemiş doktor ürolog değildin sen hayırdır
Kbb neden nöbete kalır doktor yoksa sabah doktor akşam terminal de çay mı satıyorsun malum doktor maaşıyla gecınmek zorbugün çok yoğundu gibiyim enişte ondan öyle benzemiştir
Allah kolaylık versin dost@Sahtiyan hastanede nöbetteyim, takip edemeyeceğim beni dahilde etme sadece şans dilemek istedim. <3
Temiz kalp budur iste iyi nöbetler allah kolaylik versin kral@Sahtiyan hastanede nöbetteyim, takip edemeyeceğim beni dahilde etme sadece şans dilemek istedim. <3
Sağlasın dost kolay gelsin@Sahtiyan hastanede nöbetteyim, takip edemeyeceğim beni dahilde etme sadece şans dilemek istedim. <3
kulak ağrısıyla gelen mi dersin, burnuna antep fıstığı sokan çocuk mu dersin ne ararsan var enişte bizdeKbb neden nöbete kalır doktor yoksa sabah doktor akşam terminal de çay mı satıyorsun malum doktor maaşıyla gecınmek zor