ya enişte vursana roll senin kim nediyecek sana1.50 oran pişmanlıktır bana kalsa yine yüksek vururdumda tantana olmasın diye düşük oynadik
kayıp alda belki yürürüz kayıpla belli olmazya enişte vursana roll senin kim nediyecek sana
25 lira tek attım 13 numaraya 21 geldi oda patateskayıp alda belki yürürüz kayıpla belli olmaz
Isim vardevam edelim mi dostlar
biz burdayız dost her zaman @JustWatch in yerinede totem yaparım ben 😂devam edelim mi dostlar
Kral ben bu defa kaçıyorum. medvedev ilk set 3 farklı alır oranı varsa salarsındevam edelim mi dostlar
aga başlat bakalım geceyi. 1500 mesajlık forum yapalım yinedevam edelim mi dostlar
gönder gelsin brodevam edelim mi dostlar
umuyorum dostçekim yaptıktan sonra sitede 97 tl kalmıştı keyfe keder slotta harcayım derken 950 verdi
bakalım yine 5 haneli rakama ulaşak mıyız
enişte sana kim ne diyebilir ya. eline koluna sağlık. kaybetmekte sevdaya dahil. sktr et25 lira tek attım 13 numaraya 21 geldi oda patates
Bu işler öyledirçekim yaptıktan sonra sitede 97 tl kalmıştı keyfe keder slotta harcayım derken 950 verdi
Bol şans dostçekim yaptıktan sonra sitede 97 tl kalmıştı keyfe keder slotta harcayım derken 950 verdi
vay kazancın daim olsun dostumçekim yaptıktan sonra sitede 97 tl kalmıştı keyfe keder slotta harcayım derken 950 verdi
Böyle herkesin ortak olduğu parada kazanç olmaz bu işler nasip biri muhakkak basiretsizdir ona para gitmesin diye 1.10 bile yatar o yüzden herkes alıp ilerlicek şans parasını ortak mortak roll işi hikayeenişte sana kim ne diyebilir ya. eline koluna sağlık. kaybetmekte sevdaya dahil. sktr et