@mehmetinho en baştan takip eden sen ve diğer 2 arkadaşa ayrıca güzellik yaparım genel dağıtım bitsin once
son kupon ıstedı sahti , para onun kanka nasıl ısterseKnk bence son kuponu kim iyi takip etms ona bak 2 3 mesaj yazıp giden de oluyor
Adamın ocağına incir ağacı dikti😄
Hoşgeldin dostÖnceki kuponda kazanç olmadigu için ayrıcalık yok maalesef
adaaaaaam@mehmetinho en baştan takip eden sen ve diğer 2 arkadaşa ayrıca güzellik yaparım genel dağıtım bitsin once
Adammm@mehmetinho en baştan takip eden sen ve diğer 2 arkadaşa ayrıca güzellik yaparım genel dağıtım bitsin once
Knk o 3 kişi. Kim bliyosun 😀adaaaaaam
Koftehor seni kaptın nevaleyiadaaaaaam
ben , keyfım ve kahyasıKnk o 3 kişi. Kim bliyosun 😀
Ozaman en çok takip edenleri ayır knk bir 2 kez yazıp gidenleri ele çok kalabalık listedadaaaaaam
Kesene bereket dost@mehmetinho en baştan takip eden sen ve diğer 2 arkadaşa ayrıca güzellik yaparım genel dağıtım bitsin once
Kahya benim dostben , keyfım ve kahyası
Knk zaten sen ben ve Mehmet en baştan beri takipteyiz saat 9 dan beriKesene bereket dost
Mantikli senle aktasa paylastiralim gidelimOzaman en çok takip edenleri ayır knk bir 2 kez yazıp gidenleri ele çok kalabalık listed
Birer yevmiye yazalım size o zaman tam mesaiKnk zaten sen ben ve Mehmet en baştan beri takipteyiz saat 9 dan beri
Çekiliş konusu değil dost takip edenlere dedi o yüzden söyledimMantikli senle aktasa paylastiralim gidelim
Dost ben işte takip ettim zatenBirer yevmiye yazalım size o zaman tam mesai