- 16,665
- 6,542
- 113
1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste
demın biri daha öyle dedi. peş peşe 4 sayı alır öne gecer dedım 5-4 oldu1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste
Aynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değditebrıkler kardes ölduk ölduk dırıldık ama oldu @Sahtiyan
Msjlardan o kadarını anladım dostm 😁 gram anlamam ben tenisten sayı saydık birazda simülasyon dan baktm 🤣2 fark yaoan kazanicak
Tebrikler tekrar şansın daim olsunAynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değdi
Ben mac onu oranlara baktim rakip 1.20 filan birde 1 4 olmus dedim bundan bir yol olmaz nasil yapti hala bilmiyomdemın biri daha öyle dedi. peş peşe 4 sayı alır öne gecer dedım 5-4 oldu
Tebrikler yenixen guzdl kazancAynen öyle dost ya herro ya merro demiştik değdi
aslında cok daha önce bitecekti ama her servis de fileye gittikce sayı verdi gerizekalıBen mac onu oranlara baktim rakip 1.20 filan birde 1 4 olmus dedim bundan bir yol olmaz nasil yapti hala bilmiyom
donmeyecek bir yer degil ki bir break geride yani birde challenger seviyesi koepfer teniside biraz geriye gitmisti ilk yazimda dedigim.gibi risk almak bazen iyidir1 4 olunca gram umut yoktu tenis boyle iste