Sağlık olsun tabide gelseydide iyi paraymış valla o üzücüSaglik olsun ana kupon gelsinde onuda slottan cevirdim 500 yapmistim cok onemli degil 😁
Sağlık olsun tabide gelseydide iyi paraymış valla o üzücüSaglik olsun ana kupon gelsinde onuda slottan cevirdim 500 yapmistim cok onemli degil 😁
Aynen kupon yatsa bile telafi ediyordu tabi ama ilkyari 2 vururken dedm zaten kesin var olur ilkyaridep atarsa 😁Sağlık olsun tabide gelseydide iyi paraymış valla o üzücü
Takılı kalmamak lazım dortmund maçına odaklan😀Aynen kupon yatsa bile telafi ediyordu tabi ama ilkyari 2 vururken dedm zaten kesin var olur ilkyaridep atarsa 😁
Valla ben genelde ev 2.5 ust dedigim mac ilk yari 2 tane atiyor 2. Yari kalenin yolunu sasiriyor 😁Takılı kalmamak lazım dortmund maçına odaklan😀
Bende 2.yarı 28 şut 2 isabet oluyor genelde. Ve 1 penaltı kaçıyorValla ben genelde ev 2.5 ust dedigim mac ilk yari 2 tane atiyor 2. Yari kalenin yolunu sasiriyor 😁
Kismet bakalim guveniyorum busefer olcak herhalde 🥳Bende 2.yarı 28 şut 2 isabet oluyor genelde. Ve 1 penaltı kaçıyor
Dortmund psikolojik olarak iyi ama fizik durumu nasıl bilmemKismet bakalim guveniyorum busefer olcak herhalde 🥳
İNSALLAH BAKALİM 🙏Kupon won çekin şimdiden benden söylemesi😀
Aynen ilk yari 3-0 bitse keske 😁😁Sonunda attı dortmund 1-0
2. Direkten döndüDortmund direkten döndğ
İlk yarı 2-0 benceAynen ilk yari 3-0 bitse keske 😁😁