- 67,546
- 39,867
- 113
Memphis surekli atis atiyor ak
İlk yarida attığı sayıyı son perde attıMemphis surekli atis atiyor ak
10 defa daha yaz etiket at@sametcan80 lose sağlık olsun kardeşim bence zorlama artık yarın ne getirir bilinmez
Hahahahaha bu sefer sen haklısın kardeşim10 defa daha yaz etiket at
Bunlar 140 falan atan takim zaten baya sasirdim ilk yariyaİlk yarida attığı sayıyı son perde attı
Adam siteye atti bile onu dost kayip bonus talep ediyor simdi😅😅@JoeQuanqa cekilsi cikti titanusun
Bende şaşırdım ama son çeyreğe kadar atamadılar dedim herhalde yine atamazlarBunlar 140 falan atan takim zaten baya sasirdim ilk yariya
Sana kalsa adama sabaha kadar oynatacaksin 100 defa daha atarım insanlık bizimkisi AMK maç mı var devamı gelecekmi diye soruyorsun10 defa daha yaz etiket at
Geçmiş olsun dostAdam siteye atti bile onu dost kayip bonus talep ediyor simdi😅😅
Kes boş yapma sen mi karar vericen buna sonrdan gelip her boka karisiyonSana kalsa adama sabaha kadar oynatacaksin 100 defa daha atarım insanlık bizimkisi AMK maç mı var devamı gelecekmi diye soruyorsun
Roll sahibine karışilmaz bunu hala ogrenemedin mi dostSana kalsa adama sabaha kadar oynatacaksin 100 defa daha atarım insanlık bizimkisi AMK maç mı var devamı gelecekmi diye soruyorsun
İyi gecelerNeyse iyi. Geceler beyler tabi mumkunse
Kararla ne alakası var çamur gibi bulaştın 1 saattir asıl sen her boka atliyorsun sana mı etiket yaptım habire salak salak yorumlar yapıyorsun akıl gerilemesi var sende galibaKes boş yapma sen mi karar vericen buna sonrdan gelip her boka karisiyon
Biz git bu kuponu yap demiyoruz ara ver diyoruz karışma da ki gaye açık sanırımRoll sahibine karışilmaz bunu hala ogrenemedin mi dost
Islak tuvalet terliği seniKararla ne alakası var çamur gibi bulaştın 1 saattir asıl sen her boka atliyorsun sana mı etiket yaptım habire salak salak yorumlar yapıyorsun akıl gerilemesi var sende galiba